Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,így mennek el a normális felhasználók.De hát úgy látszik ez kell a sm-nak.Komoly változásokon ment át ez az oldal,ami a látogatókat illeti...
Igen, egy kis gumi rezgés elnyelő sokat számít a tapasztalatom alapján.
Én ilyeneket használok ilyen célra:
https://patricar.hu/153-large_...
Kábel átvezető gumi a becsületes neve. Taurus gumigyár mintaboltjában kilóra veszem.
A weblapjuk nem túl informatív:
http://www.tauril.hu/
Lemezbe ha jól emlékszem 14-es furatba szépen bepattintható, egy darab 10-es külső átmérőjű sárgaréz csövet beletolok, és annál fogva M6-ossal csavarozom, de talán M8-as is jó még.
ennyit a babettás vidiről... igaza van!
Mert akkor mi lesz?

Moderálás
Miért nem jelennek meg a hozzászólásaim és feltöltéseim?
A felhasználók előzetes vizsgálaton esnek át. Ha megfelelőnek ítéljük az adott hozzászólást vagy feltöltést akkor felkerülhet oldalunkra.
Zavar bizonyos felhasználó. Mi a teendő?
A felhasználó profil odalán a Felhasználó blokkolása gombra klikkelve az adott felhasználótól nem jelennek meg tartalmak a személyre szabott oldaladon. Ha valakit zaklatnak, a felhasználó profil oldalán a Felhasználó jelentése gombra kattintva jelentheti a jogsértést.

Rákattintasz a gombra és jelentesz? De hol a gomb?
A Tartalmak személyre szabottan nem jelennek meg. Ami azt jelenti, hogy a békés felhasználásban csak akkor nem leszek zavarva általa, ha bejelentkezek. Viszont az sehol nincs leírva, hogy be kell jelentkeznem a felhasználáshoz. Ráadásul a tiltással a saját hozzászólásom engem negatívan érintő, máshoz intézett véleményt sem látom, tehát nem tudok rá reagálni, ha bejelentkezés nélküli állapotban fedezem fel.
Na ez a jogsértés! Meg amit a békés felhasználók ellen elkövettek!
Ha nem kell vélemény, ne oszd meg! Mert abban a pillanatban, hogy így osztod meg, tiltakozási lehetőség hiányában egyoldalúan beavatkozol a regisztrált, tehát reagálásra jogosított felhasználóközönség felhasználói jogában.
Mondjuk ennek a lehetőségnek a biztosítása, az oldal súlyos jogsértő hibája.
Ja, hogy nem olvastok jogot, Bh.-t, Ebh.-t.
Akkor nem kell háborogni a jogos felszólamlás ellen.
Mer' mindig cihopata módon hajtotok....
Jól teszed, azt akkor nem integetel nekem hátrafordulva cseszneki lefutón 100-as tempónál, hogy milyen jól szaporázzuk.
nem azért írtam, csak érdeklődtem vigyázzatok egymásra!
Értem ! Elgondolkodok rajta !
ki miért ... motort jobban pl kiismerni , ott lehet sokat gyakorolni, és 130 felett menni
Pályázni ? Azt minek ?
pályázni gondolom akkor nem is mentél ki velük (?)
Nem!
Nálam minden gyári ! A seb. ? 50-90-130 ! Öreg vagyok már ! Remélem Pocs nem olvassa !
egyetértek vele(d) , nekem előző gazdája kb leszarta, mégis ment...( azért felújítva , törődve csak jobb az élete) mennyi a végsebessége ? (kb) Nálad minden gyári?
Mindegy csak V8 legyen !
200km-enként állandóan talkolgatni kell őket ! kb csak ennyi velük a baleset vagy probléma !
f250 v8 triton

de az audi v8 is az?
aham, aztán amikor volt lehetőség vettél másikat, értem :)) volt esetleg vmi baleseted velük?
Az 91-es volt , és 92-ben vettem 4800km-el pontosan egy lakás áráért ! Kb mint ma egy H2-lenne ! Nem eladtam hanem elcseréltem egy akkor 6éves Pontiac Firebird-re ! V8 5L ! Mert V8 az autó a többi csak kocsi !
előzőt miért adtad el, ha szabad tudni, és az milyen volt ( évjárat, ccm)?
A lóf@szt még elkopik!
Ez a második ebből a tipusból , ez 3 éve van nálam !
Pedig nem szellőztetni, hanem mosni kell!
Csótojom a kis kezit kancácska drágaságososságoskae!