Amikor nagy turakra mentunk, akkor nekunk is ki volt szamolva km/nap pontosan minden. Szoval, ha szar ido volt, akkor is mentunk. Es igy volt az, hogy a Fekete erdobol szart se lattunk es majdnem belefutottunk egy buszba is, mert olyan kod volt, hogy mentunk mentunk es Bazdmeg busz... Teny hogy nem volt kellemes, de muszaj volt.
végülis már olyan is volt, igazából tök uncsi már a pink, olyan snassz, kell vmi extrémebb, mondjuk színváltós, vagy szivárvány színű, unicarnus a sisakon, hátamra egy pár szárny, Zümire jó nagy lompos szénás farok , kell vmi nyihahás duda is... hm... :"DDD
Dejó, aztán megint rakhatod össze az idomjaidat szilánkokból, de hátha most normálisan le lesz fényezve....mondjuk matt feketére mint amilyen egy rendes motornak illik lennie
Igen én is indokkal jártam rajta. Csak nagyon sokat. Zabálja a gumit. És egy idő után a 200+-os tempó is uncsi. Van amikor jól kiadja de van amikor csak simán kifáradok miatta.
200 felett a pálya is lehet izgalmas
Csak nehogy úgy járj mint én, beállt a rendőr a belső sávba 140-el.
Ott sorakoztam egy halom Audival, BMW-vel meg Opel-el (mert ugye az is német márka ) mögötte Siófoktól, Budapestig
Különben ja, én is utálom az autópályát, de meló volt, a gyorsabb utat választottam.
http://youtu.be/RLnK6BFT_2c
Csak nehogy úgy járj mint én, beállt a rendőr a belső sávba 140-el.
Ott sorakoztam egy halom Audival, BMW-vel meg Opel-el (mert ugye az is német márka ) mögötte Siófoktól, Budapestig
Különben ja, én is utálom az autópályát, de meló volt, a gyorsabb utat választottam.