Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt még annyira sem merem megmutatni neki :-D
majd jól meg"szerelem"
hát... mehetek egyszerre kettővel is, végül is.. mi bajom lehet?!
Ezt nem merem megmutatni neki mert még valami leszakad róla olvasás közben
Nekem 2-szer elég volt. Abból egyszer hülye voltam egyszer meg szarrá áztunk. Én nem megyek az ziher
Amikor nagy turakra mentunk, akkor nekunk is ki volt szamolva km/nap pontosan minden. Szoval, ha szar ido volt, akkor is mentunk. Es igy volt az, hogy a Fekete erdobol szart se lattunk es majdnem belefutottunk egy buszba is, mert olyan kod volt, hogy mentunk mentunk es Bazdmeg busz... Teny hogy nem volt kellemes, de muszaj volt.
Nem hiszem, hogy akkor motorral megy. Van neki auto is
tetszik!!!! Ogerg, készülj, hétvégén megyünk Nyíregyházára , Zümi fényezés
jááááááááááj!!!! szeretlek Kéki hétvégén jól rád ülök és meghúzogatlak, na ezt mutasd meg neki
Most megyek kiviszem a laptopot a malacnak és ezt megmutatom neki.
Most megyek kiviszem a laptopot a malacnak és ezt megmutatom neki.
maradok a pinknél, szeretem azt a dögöt, egyem meg a blokkját ő a mindenem...
Próbáld meg a military design-t. Az menő.
Na ennél veszélyesebb járművet nehezen tudok elképzelni.
Cickafarkam az egészbe, stílust váltok
végülis már olyan is volt, igazából tök uncsi már a pink, olyan snassz, kell vmi extrémebb, mondjuk színváltós, vagy szivárvány színű, unicarnus a sisakon, hátamra egy pár szárny, Zümire jó nagy lompos szénás farok , kell vmi nyihahás duda is... hm... :"DDD
Ugyan már, te is megoldod csuklóból, csak előtte csukd magadra budit
Dejó, aztán megint rakhatod össze az idomjaidat szilánkokból, de hátha most normálisan le lesz fényezve....mondjuk matt feketére mint amilyen egy rendes motornak illik lennie
hát... m3, m3 nálam is volt sokszor meg lesz is, így "jár" az, akinek 2 lakhelye van...
Hogy én nekem milyen jó. Lehet irigykedni
Igen én is indokkal jártam rajta. Csak nagyon sokat. Zabálja a gumit. És egy idő után a 200+-os tempó is uncsi. Van amikor jól kiadja de van amikor csak simán kifáradok miatta.
200 felett a pálya is lehet izgalmas
Csak nehogy úgy járj mint én, beállt a rendőr a belső sávba 140-el.
Ott sorakoztam egy halom Audival, BMW-vel meg Opel-el (mert ugye az is német márka ) mögötte Siófoktól, Budapestig

Különben ja, én is utálom az autópályát, de meló volt, a gyorsabb utat választottam.