Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre mér nem emlékszem. De lehet. Mondjuk azzal a tudattal élni hogy az én hülyeségem miatt elhunyt másik egy vagy 2 ember. Akkor inkább én is maradjak ott. Úgy kényelmesebb-
A hétvégén kétszer is voltam a Mátrában, egyszer Lillafüreden. Négy (!) darab összetört motort láttunk, mindet percekkel az esemény után. Plusz egy maki előttem kottázta el az első visszafordítót a Mátrában úgy, hogy ha jön valami szembe akkor cumi van. Igaz, hogy én kétszer akkora sebességgel is be tudtam venni ugyan azt a kanyart... Persze Parád után az egyenesbe tolta neki, mint a barom, csak éppen kanyarodni nem tudott a lelkem.
Mindenkinek tisztába kéne lenni a saját képességeivel és a szerint motorozni és nem jampizni állandóan.
Tudtommal a gixeres srác túlélte.A vétlen maradt ott szokás szerint:(
az igazi vicc az hogy ha elgázolod a hülye picsát akkor te leszel a hibás mert nem a látási viszonyoknak megfelelően haladtál
a sportmotorosok meg ilyenek, épeszű ember nem vesz ilyen motort
Nagyon szép kis emlékhely lett csinálva. Újra gyújtott ám minden mécsest amit csak lehetett bár előttem nem sokkal járhatott ott valaki mert némelyik még égett.
Nem találkoztam olajjal a flaszteren. Van, hogy heti kettő alkalommal is kinèzek bár mostanában sok a sün lehet beleszaladtam èn is, kèt hèt azt kiderül.
Buzibogar.
És melléjük még ott vannak a HÜLYÉK. Akik nem ittak vért, csak szimplán fogyatékosak.
Tavaly majdnem átmentem a nyakán egy agyhalott csajnak, aki a Bükkben a beláthatatlan és lejtő kanyar közepén akart megfordulni, és még fel is borult.. pont az orrom előtt Mert nem tudott menni 50-100 métert, hogy meglássa, hogy van ott egy elágazó, ahol biztonságosan megfordulhat.. Végül is öten majdnem beleszálltunk, de ő nem nagyon érezte át a súlyát ennek.
A másik kedvencem a sportmotoros buzibogár, aki mögé fel van pattintva miniszoknyában strandpapucsban a menyecske. Gondolom kellemes tempóban csorogtak amíg utol nem értem.. Akkor bizony elkezd az üres fejében villogni a "mostmutasdmeg kiafaszagyerek" jelzés, mert bizony ha misspunci azt látja hogy őt megelőzi valaki, akkor nincs ungabunga este. Ezért egyenesben megy mint a barom, nehogy meg tudjam előzni gyengébb motorral, kanyar előtt meg úgy elfékezi hogy rossz nézni.. Aztán ha elkottázza lehet pislogni, hogy megérte-e.
Nem azt mondom, hogy csak a palyan akarnek menni, de ha kiser kulfoldre egy autot, utana ott marad mondjuk 2 napot a kornyeken es motorozik egy faszat
Előtte is voltak ilyenek azért, csak ez volt az első amiről onboard videó készült, lehetett rajta csámcsogni meg szidni a motorosokat, pedig ez már akkoriban is súlyosan nem reprezentálta a motorosok átlag viselkedését. Nagyon amatőr volt az ember.
Ismerős ez a "vért iszik és megy mint az állat", de szerencsére én már túléltem ezt a korszakomat...most a "leépülés és azt hiszem jó vagyok még, de a reflexeim tompák" korszakba léptem
Nyilván sajnálja az ember ismeretlenül is,de ez egy ilyen történet!
Meghalhatsz egy rossz lépés miatt vagy mert jobbra fordultál bal helyett
Minannyian tudjuk,hogy amikor felvesszük a sisakot kicsit több esélyünk van bajba kerülni mint az F astrában vagy a kisbuszban
A kampányoknak meg vagy van értelme,vagy nincs,ki tudja?
Nincs olyan nagymotorral közlekedő emberke aki nem szegett már szabályt,egyet,százat,mindegy hiszen az az egy is kerülhet valaki életébe!
Amíg nem tiltják be 100%-osan a motorozást addig ez így lesz!
Felülünk és vagy meghalunk vagy nem
Persze akinek egy szerette szenvedő fél az még hozzátenne ezt azt!
De szerintem az sem változtat semmin!
Nem érzéketlen akarok lenni ,csak a tényeket írtam le!

pizzafutár vazzeg
menj oda és boldog leszel
ha nem akarod a pizzát ert úgy gondolod egyre közelebb vinne a tükéletes testhez(gömb) akkor vagy egy csomó dokument futár is
itt találsz távolabbi fuvarokat is, akár még külföldre is
Nekem jó pár kedves ismerősöm hallt meg, gyakorlatilag mindegyikük vétlen félként, olyan védhetetlen helyzetekben, amire mai napig nem tudom a megoldást.
Akkoriban én voltam a kis hülyegyerek, ők meg a bölcs tapasztalt motorosok.
Azok az esetek megrázóak, és elgondolkodik az ember hogy biztos megéri a motorozás élménye?
Ilyenkor pár hétig nekem sincs nagy kedvem motorozni. Sok olyat ismerek aki ilyenkor abbahagyta a motorozást. Én függő vagyok, nem tudom abbahagyni, de az ember minden ilyen után óvatosabbá és bölcsebbé válik.
Azok akiket meg nem ismertem annyira nem ráznak meg. Ők távoliak számomra, de igyekszem tanulni az esetükből.
Na ez lemaradt ...
Ugy irigylem ezt az ismerosom... Jo, sokat megy kisero motorkent (tulmeretes szallitmanyozassal foglalkozo cege van), de ez minden egyes nap rajta ul... Jo lenne egy ilyen melo
Visszagondolva mi is miket motoroztunk itt és volt aki nalunk sokkal gyorsabb volt. Bármi hiba, instant halál...
tegnap volt pontosan egy éve
viszek hétvégére, úgyis leszünk ott is... sokat vagyunk ott ... :|
Rendben semmi akadálya. Na de én most megyek tessék mindenkinek viselkedni míg nem vagyok.

FölüpGábor a nevedben is gyújtok egy mécsest. Bányoson.
hétvégén edzés!! Muszáj... nincs mese :|
Igen ezt sajna nagyon felkapták anno. Híradóban volt. Hetekig téma volt. Mondjuk tényleg nagyon durva volt.
ez nagyon durva :(
Igen azt azért el kell ismerni hogy az ilyen ringeken mindenki szinte kivétel nélkül magához képest komoly tempóban halad. Nem mondom azt hogy száguld mert van aki 90-el is kisodródik egy kanyarban miközben az előtte menő 120-al sem a határain motorozik ugyan ott. De ilyen helyeken sokunk "vért iszik" és megy mint az állat.