Okosóra a világ leghaszontalanabb dolga szerintem, azt az egy colos kis baszást lesni bizonyára tök jó. Most vettem egy semi-skeleton automata órát, az időt mutassa, elegáns, élmény nézni ahogy a számlap kivágásán látni lehet a mechanika működését.
mi vettünk egy hetest, nem mondom hogy szar telefon mert tényleg fasza, de én nem adnék ki annyi pénzt érte még ha lenne akkor sem
amúgy nagyonfasza videókat csinál és láthatóan szebb képe van mint egy 50 ezres telefonnak
biztos van még pár funkciója ami jobb mint az átlag telefonnak
nekem egy sony z2 lenne az amit meg is vennék szívesen olyan max 80 ezerig újonnan(új gyártásút nem a boltban állt 2 éves állapotúakat) de ilyen nincs már
Üdv mindenki, bocsi, hogy nem idevág de valaki ismeri az isadoros.com oldalt? filózok egy rendelésen de gyanusan nem találok semmi infót az eladóról. Lehet kamu lenne?
Mi az összefüggés a motorozás és hogy leesik ? 2éve van meg a 6os, egyetlen egyszer esett le. Tok van rajta, üvegfólia, sajnos nem karcmentes de míg nem hagytam el 50es tempónál addig olyan volt mint az új.
Lehet csak vigyázni kellene rá.
a lényeget nem értitek
ezek a dolgok nem azért vannak mert szükség van rá, csak azért vannak hogy a státuszt lehessen "mutogatni"
pl a gazdatestünk faterja is ilyen, neki égő lenne egy 30 ezres xiaomi telefonnal mutatkozni abban a körben ahol ő mozog, ezért kell az ájfón, és abból sem a legolcsóbb
de ugyanez vonatkozik bármi más használati cikkre is, pl egy 50 ezres óra közel tudja azt amit egy 5 millás, vagy egy 8 ezres ing amit a 140 ezres
nálam a telefon értéke eddig ott volt, hogy jól lehessen rajta telefonálni ( elég vicces, annyira okosak, annyi mindent tudnak, de telefonálni meg sms-t írni némelyikkel katasztrófa)
nem kell csicsa, nem kell 500 téma , meg arra 440 ilyen d, meg 600 szín meg tököm tudja, szerettem a windows phone-t, üzleti, letisztult, gyors, lényegre törő, biztonságos
nem árt ha lehet vele vmit fotózgatni, mert gyorsban általában azzal lő az ember egy- egy képet, amit utána azonnal fel is tesz ide-oda-amoda is
ne fagyjon lehhhh, télen seeeeeeeee nem !!
imádtam, hogy elkezdtem telóra fejléeszteni, most kezdhetem az egészet kb elölről más platformokra, cicafarkamat má'...
Amúgy tényleg érdekel. Nem iróniának szánom. Ennek van hírértéke? Én egy szaros 4-es szériájú Almás nokiát nyüstölök de csak mert rajtam ragadt. Kitűnően lehet telefonálni vele meg SMS-t is tud és a budin ülve is lehet netezni vele. Mi kell még ?
Nem nem. Jófejként visszajuttatom a gazdának. Hidd el aki fél illát áldoz egy mobilra ott csurran cseppen valami egy ilyen visszajuttatáskor. Amúgy szerintem azért nem juttam még feljebb mert valóstínüleg egy ilyen helyzetbe felkínált jutalmat is visszautasítanék. Mert vagyok ennyire hülye.
Éééés eladod 50 rugóért egy dílernek amiből veszel egy jobb tankpadot és amikor megtalálnak oszt leülöd azt a röpke 3-4 évet élvezheted is a csillogását.
Szerintem azért nincs mert a nép úgy un block szarik rá....aki akarja megveszi aki nem az nem. Mondjuk ez egy motoros oldal így kijaf@szt érdekel egy teló?
amúgy nagyonfasza videókat csinál és láthatóan szebb képe van mint egy 50 ezres telefonnak
biztos van még pár funkciója ami jobb mint az átlag telefonnak
nekem egy sony z2 lenne az amit meg is vennék szívesen olyan max 80 ezerig újonnan(új gyártásút nem a boltban állt 2 éves állapotúakat) de ilyen nincs már
Lehet csak vigyázni kellene rá.
ezek igények is... én pl sosem vennék újonnan , mindig használtat veszek, motorozok-->, úgyis állandóan leesik vhova
ezek a dolgok nem azért vannak mert szükség van rá, csak azért vannak hogy a státuszt lehessen "mutogatni"
pl a gazdatestünk faterja is ilyen, neki égő lenne egy 30 ezres xiaomi telefonnal mutatkozni abban a körben ahol ő mozog, ezért kell az ájfón, és abból sem a legolcsóbb
de ugyanez vonatkozik bármi más használati cikkre is, pl egy 50 ezres óra közel tudja azt amit egy 5 millás, vagy egy 8 ezres ing amit a 140 ezres
nem kell csicsa, nem kell 500 téma , meg arra 440 ilyen d, meg 600 szín meg tököm tudja, szerettem a windows phone-t, üzleti, letisztult, gyors, lényegre törő, biztonságos
nem árt ha lehet vele vmit fotózgatni, mert gyorsban általában azzal lő az ember egy- egy képet, amit utána azonnal fel is tesz ide-oda-amoda is
ne fagyjon lehhhh, télen seeeeeeeee nem !!
imádtam, hogy elkezdtem telóra fejléeszteni, most kezdhetem az egészet kb elölről más platformokra, cicafarkamat má'...
http://youtu.be/RcZQOPuM9XM
ismerősöm :(
http://www.nyugat.hu/tartalom/...