Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm , hm , régóta vagy a gazdája?
Edesfaszombazdmeg Dragasag
Én is beletörlöm a függönybe.
Ez a CAD... A főiskolán kellett vizsgáznom belőle. Elég kínainak tűnt. Igaz oktatás sem volt hozzá, csak egy könyv. Így, hogy most megtudtam, hogy te is tudsz vele dolgozni, tuti nem lehet olyan bonyolult
És három éve volt utoljára lemosva !
Baszatom neki ahogy kell !
...és soha nem lesz olyan tiszta motorom mint neked baccad+ barátom!
Tartsd a csőrét a pumpának!
Én vagy a "zümike" ? Ha én akkor 66---os de tegezzél nyugodtan , ha a "zümike" akkor 93-as !
Én is várom a telót mikor készülnek el a zsaluval valahol Barátin !
hanyas évjárat?
Az ha benn áll még a garázsba !?
Délutáni melóig...
Minden szinten szinte minden!
Há így ráérő te gyerek ? !
Ekecselek, jól látom, zzr?
Mivel ez a louis-nak egy MEGAShop--ja gondolom nem dohánybolt !
Na amíg tartott a móúníkaaa shóóó felraktam a láncvédőt gumi alátétekkel, alig fért be a kezem megint csiszoltam a szomszédok káromkodási tudásán...
ha ott vagyunk, miért nem veszed meg ott? felpróbálod, tetszik, méret ok, ennyi ( ez a szerelem eslő látásra dolgok, meg hogy nagyon megéri árban pl)
Csak abban nem vagyok biztos hogy ez mekkora üzlet. Pl az sem mindegy hogy a Budapesti Shoxba mész be vagy a Fehérváriba. Mert Fehérvári Shox a Pestihez képet olyan mint egy gardrób.
Azért lenne jó megnézni esetleg pár dolgot megpróbálni. Mert látatlanul olyan dolgot venni aminek lényeges a mérete nem szeretek. Megnézem felpróbálom felírom hogy miből mekkora a tuti aztán megrendelem itthonról.
Ott az egész árukészlet is !
Itt van róla pár pici fotó. nem tudom.

https://www.louis.eu/service/f...
kitartást, én meg debug-olok, hibát kezelek és keresek a tegnapi 300 soros alkotásomban