Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne rinyáljá' kifestem a szemed is tire penz-el szép kékre
ezért is utállak benneteket
így van , idén kórházra ment a szabadság, jövőre bejárok egy - két országot
Na de majd jövőre.
mindjárt elmegyek., várjá'
idézlek:
de ... nagyon sokszor vágyom a menésre, és néha unom az "egész napos pötyögést"
akkor menj b+.......és ne drámázz
van rá 2 másodperced
Na fasza. Hurrá
az orgazmushoz is kell néha egy - két sóhaj, had sóhajtsak már néha én is kicsit... és igen jó lenne néha nem a gép előtt ülni, hanem menni a picsába, de dolgozni is kell , így csak ábrándozom ás sóhajtozom néha, de 1 hét múlva Alpok
Ini ezt igazolom.
Idén tire penzes gumival fogok a jégen motorozni bazmeg
de akkor nem sóhajtozni kell hanem menni.....
én pl simán elvagyok a 60-70es tempókban, valami kényelmes motoron ellennék 3-4 napokat is
de egy kocsi akkor is jobb és kényelmesebb erre a célra leszámítva az ezer fokos nyári napokat
NA de pályán? Abból idén jutott elég. Most már valami tartalmasabb kanyargás kéne. De hamarosan ez is megoldódik :-D
Ini, ne haragudj, az a fajta nő vagyok, aki mp-ek alatt ha gondol bármit, fogja és megy a picsába, és holnap azt csinálja.... nem vagyok a rinyálós fajta :)
Ugyan már, megbeszéled a sofőrrel, hogy megvárod a következő kútnál, azt húzod neki
Így van igazad van. Bár azért pályán megtanulható az ív szükítése. Meg ott le lehet szokni arról hogy belemarj a fékbe mikor soknak tűnik. Persze a bója kerülgetős izé is tuti jó. De igazából menni kell. Rutin kell análkül nem megy. Aztán remélni hogy amikor majd olyan dolog jön szembe ami még nem volt akkor is meg tudod majd oldani.
Most picit megvédem a Cicát. Mert ő nem normális. Már most tudom hogy megint fagyban is megy majd motorozni. Pedig nem a legnagyobb ötlet. Szóval nem hátrál meg a kihívástól. Egy ilyen melót én is megnéznék de hát sajna a matek nagy úr. Meg nem bírnám ki hogy 70-80-al döcögjek a túlméretes vontatmány előtt vagy mögött napokon át. Biztos tök ideg lennék miatta.
Az a pécsi baleset sajna a rutintalanság következménye ! az első szembejövő motortól már megijedt , és beleállt a fékbe , a tehetetlenségi erő rögtön felállította a motort és a baloldalra sodródva menthetetlen lett ! Ezt pályán nem lehet gyakorolni , mivel soha nincs meglepi kanyar ! Viszont az élet produkáll sajna közutakon meglepit , gyerekét pisiltető szőke nőtől a kombájnig már volt egy-két surprise kanyar után ! Van hogy megoldod , van hogy nem adja ki ! Pl. az a srác aki a szembejövő autós álltal elütött szarvast kapta meg , szegény , ilyen ellen nincs orvosság , sem a bólyázós faszság , sem a tizenéves rutin nem segít ! Sajnos ez bent van a pakliban mindannyiunknak !
én voltam olyan túrákon hogy 3 napból 2,5 napig esőbe mentünk
reggelente belebújni a vizes cuccokba iszonyat szar dolog
olyanokon is ahol 600m alatt eső esett 600m felett meg már hó, olyan hideg volt hogy délután a gázt nem tudtam húzni mert nem csukódott össze a kezem annyira
és a legtutibb profi cuccokban is kellemetlenek ezek a dolgok, pl volt 100%.ban vízhatlan cordura ruhám, de olyan hogy kerti slaggal lettem locsolva amikor teszteltem és száraz volt, de motorozás közben csak befolyt a nyaknál( olyan eső volt hogy kb 30-50m volt a látótávolság) és állt a ruhában a víz.......
stbstb
szóval ha menni kell az teljesen más mint amikor menni lehet
akkor el kell menni és nem rinyálni
amúgy a nőknél 2 féle dolog van:
az egyiket nem tudja csinálni a másikat meg nem akarja
de a sírás az mindig van
Szerintem esőben, fagyban nem lehet olyan vicces dolog.....
Leszakadt az egyik karja az ütközésben, szóval valahogy úgy. A vétlen fél "persze" ott maradt.
nem semmi!! Elismerésre méltó én is kipróbálnám, szeretem a szakmám, de ... nagyon sokszor vágyom a menésre, és néha unom az "egész napos pötyögést"
Asszem túlélte de nem köszönte meg.Eleg roncs lett belőle.
Jah nem "mér" hanem már :-)