Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dolgozok mint állat... ....rajzolgatom az egyenes és görbe vasdarabokat CAD-ben.
fáradtan... és Te?
Amúgy jól vagytok?
benézzünk szted? rá kellene keresni, mik vannak ott
Ugyan ! Semmiség !
köszönöm, megtisztelsz vele
Ezt el is nézem neked !
Attól ez nem fog elmúlni baszod !
nem néztem... összetévesztett vki vkivel, azért elnézést!
Megyek is a sarokba,kukoricára térdelni,és elmondok egy miatyánkot!
nincs vita... béke van!
De legalább azt áruld el honnan a picsából szedted a pince motorokat , Badacsonyt meg az alkoholt ? Világosan ott az adatlapn hogy Győr !?
Na elég legyen a vitából! Inkább azt mondjátok meg érdemes e körülnézni a Salzburg melletti Luis-ban?
Ejnye ! Ilyet írni egy finom úri hölgynek ! Disztingváljunk már ! Mert megharagszik a tudjuk ki !
Ezzel mit sért??Szaladj vele bíróságra,biztos nem fognak kinevetni..
így van!!!!
Okádék a STÍLUSOD!Feltöltesz 150 képet pink motorokról,holott nem a motorod színével van a baj,hanem veled!Egy álomvilágban élsz.Te már úgy jöttél ide,hogy senki véleményére nem voltál kíváncsi,akkor meg mit csodálkozol itt a fórumon?
Na látod ! Akinek nem inge ?!
én sem haragszom, alapvető tiszteletet kértem, valamint az internet használata mellett alapszabályt ( netikett)
ne játszd az ártatlant, meg a hülyét! mit kell írogatni mindenhova meg utalgatni rám?
Linkeld ide , én nem haragszom meg érte !
ez az ízlésem, stílusom, nem tetszik, nem tetszik, akkor is adunk alapvető tiszteletet a másik felé!
Hol is írtam bármi ilyetr ?
akkor sem tesszük ki más magánlevelét... ha beszarsz , ha nem, tőlem hányhatsz is, alapvető NETIKETT
Te meg a jó ízlést sérted , nem kicsit !