Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monneki egy-kétszáz évvel ezelőtt máglyán végezte vóna ezé
Nah jó van benne valami. De azért azt meg kell hagyni hogy Pocses esetében az asszony általi lehülyézés nem szidalmazás csak amolyan tényközlés. A népi mesék okán tanulva meg az igazmondás jutalommal jár. Vagy nem ?
Ilyenkor nem kellene kicsit körbe törni azt az asszonyt?
Csak finoman tenyérrek hogy ne legyen látlelet belőle
Még hogy lehülyéz....
ez megint egy magas labda de bennentes poén lenne szóval inkább nem sütöm el. Te tudod.
Jó lett a máglyarakás nejem aggódott, hogy én vágtam belőle és nem szép a maradék a tálban. Meg megint megkaptam mekkora hülye vagyok, mindig mondom nem kell ismételni eleve tudom.
jó sütést, óvatosan a konyhában
Na, épp 2 napja csinálta almás pitét és szomszédoltam egy sort. Aztán el is fogyott a maradék a Zuramm a villanyszerelő és a redőnyös által. Nekem alig maradt , bár jobb is így, túl nagy már a koffer így is
Most ezt néztem ki, még sosem csináltam kakaós csigát (https://receptneked.hu/nagyi-r...) De süthetnékem van... Megyek is a bótba
az finom!!!
Nehogy asziggyedmán...
Itt a legújabb almás.
Áh , már kiöregedtem abból, hogy mindenkinek beverjek és beüljek Gazdatestként már amúgy is csak a Zuramnak kellek, azt hiszem, remélem...
Így van. Lehet hogy normálisnak lenni jó meg biztonságos de nem véletlen ám hogy a bolond meg a boldog szó ennyire hasonlít egymásra
Nincs itt baj egy kicsit mindenki stikki aki a 2ő kerekűt válassza... azért ez részben orosz rulett de nem bánom mert imádom!
Jól van látom van bajotok
Nekem a beverni. Ideverek odaverek olcsóbbak a pulóverek!
a beleülni szóról mi jutna?
Nekem nincs semmi rejtegetni valóm!
Neked mindenrol a dugas jut eszedbe?
Nem csoda! Mi lenne ha ki likasztanád a cipőd sarkával a tetőkárpitot.
Annyian hivtak mar ilyenre, de en nem mernek beulni motoron nem felek, de autoban... Nem is ertem miert.
Hú bazz+ hú gechi! Nagyon szép etapot ment itiner nélkül nem ma kezdte ezen a szakaszon! Libabőrős még most is a combom!