Pocses. Mikor voltál utoljára Cseszneken? Rég jártam arra milyen most az út? Legalább 2 hónapja jártam arra utoljára. Nincs megint locsolás vagy hasonló?
Igen azért ilyenkor bennem is átértékelődnek a dolgok. Sajnos azonban nem elég tartósan. 1-2 hétig ott motoszkál a gondolataim között. Aztán csend lesz nincs ilyen hír én elfelejtem mert nem közeli emberrel történt s megint megyek magamhoz mérten mint a meszes. Bár nem érzem szükségességét erről mindig cikket írni mert mindenki aki kicsit is ült már motoron tudja hogy mi van ezeken a helyeken. 10 éve is ez volt de 15 éve is meg még régebben. Emlékeztek egyáltalán az a régi-rgéi Mecsek ringes baleset mikor volt. Az amikor a vétkes félnek fent volt a tankon a kamera. Aki átsodródott és telibe verte a szembe jövő motorost és mindannyian ott maradtak. Szerintem az még a millenium előtt volt. Vagy rosszul emlékszem?
Értem én Zoli!
Nyilvános az oldal. Cserébe nézegetek reklámot.
Regisztrálok, így hozzászólhatok.
De nem szólhatok hozzá, mert nem akarja a feltöltő, hogy hozzászóljak olyan helyen, ahol azért vagyok, mert hozzászólhatok.
Ha nyilvánossá teszek valamit, akkor elfogadom, hogy véleményt alkossanak róla.
Alapvető emberi jogom, a véleménnyilvánítási szabadságom.
Az üzenőfalon nem neked lett odaírva a véleményem.
Most akkor mondhatom én is, ha nem tetszik ne olvasd. Tilts le. Jelents.
Azt is megkérdezhetném, hogy most éppen miért úgy szólítottál meg, hogy általános hozzászólásban tetted?
Ha még mindig nem fogtad volna fel, én szeretnék elhúzni erről az oldalról, de nem tudom magamat törölni.
Mert nyilván jobban mutat az oldal promójában, hogy sok a regisztrált felhasználó.
Te nem érted.Nyilvános fórum,nem fizetsz semmit érte,Csak bónusz kedvesség aképesmotor portál részéről hogy itt lehetsz.Ugyanez vonatkozik a pinkmániásra vr-re meg rám is.Ugyanannyi joga van köztéren létezni neked is meg neki is,függetlenül attól hogy neked nem tetszik.Öltözhet pinkbe,szúrhat pink tollat a seggébe.Attól még sétálhat köztéren.
Továbbmegyek.A pink nekem sem a kedvencem,főleg nem ilyen mennyiségeben.
És neked is lehet szólni.De kultúráltan.
Viszont nekem is lehet szólni hogy láthatóan nem megy el így tele a tököm az ötpercenkénti acsargó tűnj el a fenébe kommentektől.
Érted?
Napok óta tart ez a kölcsönös adok-kapok, ideje lenne mindkét oldalnak befejezni, mert ez már sok még nekem is. El kellene azon is gondolkodni mindenkinek, mi vezetett idáig ami miatt ennyire eldurvult a helyzet. Az oldal üzemeltetője sincs a helyzet magaslatán, hogy hagyta eddig elmenni a dolgokat.
Rosszul tudod Zoli!
Igényed ott lehet, ahol számodra jog van biztosítva.
Ez esetben felhasználó. Annak is speciális esete, regisztrált felhasználó.
Bár én már második napja azon dolgozok, bárcsak ne lennék!
A válaszgomb mellett ezért van a szögletesen körbe-körbe nyíl.
Nem rászállnak, hanem végre elmondják jogos igényüket ott, ahol megtehetik egyáltalán.
Nagyon nagy a különbség.
Ez a baj az ilyen kollektív szekálással amikor rászállnak egy emberre 20-an, hogy annyi mindent a fejedhez vágnak, hogy nem tudod kinek válaszolsz már és miért.
Elég tisztességtelen. Mintha a földön fekvő embert körül állnák és rugdalnák.
Tiszta csürhe szellem.
Egy dolgot tehetsz ellene: Ne válaszolj! Nézd levegőnek! Akkor nincs fogás rajtad és téged sem bosszantanak.
A trollokat jobban dühíti ha nincs reakció, a birkák meg majd továbblépnek.
Sziasztok!
Hátha sikerül lelépnem.
Tudom.
Általánosságban szólt nem csak neked.
Támogatom a próbálkozásod.Miben segíthetek neked a kívánság megvalósításában?
Nyilvános az oldal. Cserébe nézegetek reklámot.
Regisztrálok, így hozzászólhatok.
De nem szólhatok hozzá, mert nem akarja a feltöltő, hogy hozzászóljak olyan helyen, ahol azért vagyok, mert hozzászólhatok.
Ha nyilvánossá teszek valamit, akkor elfogadom, hogy véleményt alkossanak róla.
Alapvető emberi jogom, a véleménnyilvánítási szabadságom.
Az üzenőfalon nem neked lett odaírva a véleményem.
Most akkor mondhatom én is, ha nem tetszik ne olvasd. Tilts le. Jelents.
Azt is megkérdezhetném, hogy most éppen miért úgy szólítottál meg, hogy általános hozzászólásban tetted?
Ha még mindig nem fogtad volna fel, én szeretnék elhúzni erről az oldalról, de nem tudom magamat törölni.
Mert nyilván jobban mutat az oldal promójában, hogy sok a regisztrált felhasználó.
Továbbmegyek.A pink nekem sem a kedvencem,főleg nem ilyen mennyiségeben.
És neked is lehet szólni.De kultúráltan.
Viszont nekem is lehet szólni hogy láthatóan nem megy el így tele a tököm az ötpercenkénti acsargó tűnj el a fenébe kommentektől.
Érted?
Igényed ott lehet, ahol számodra jog van biztosítva.
Ez esetben felhasználó. Annak is speciális esete, regisztrált felhasználó.
Bár én már második napja azon dolgozok, bárcsak ne lennék!
Nem rászállnak, hanem végre elmondják jogos igényüket ott, ahol megtehetik egyáltalán.
Nagyon nagy a különbség.
Elég tisztességtelen. Mintha a földön fekvő embert körül állnák és rugdalnák.
Tiszta csürhe szellem.
Egy dolgot tehetsz ellene: Ne válaszolj! Nézd levegőnek! Akkor nincs fogás rajtad és téged sem bosszantanak.
A trollokat jobban dühíti ha nincs reakció, a birkák meg majd továbblépnek.