Aláírom,de ez függatlen attól,hogy tele van vagy sem!
Amúgy sajna a rothadás akkor is megindul ha mindig fullon van a tank,nyilván lassabban de elkerülhetetlen!
Nekem az Astrámban biztos hogy fém volt. A nexiában is az van tuti. De szerintem a focusban is. Megkockáztatom anyum Aveójában is az van. De ebben már nem vagyok biztos.
erről jut eszembe , a tankom ki kell majd ez évben tisztítanom, igénybe fogom venni a műhelyt... ideje lesz... állandóan halogatom... me' mindig csak megyek...
Most végül is figyelj. Levegő jut a tartályba. Hiszen nem vákuum zárt. Ha alig van benne benzin akkor a tank belső felülete rozsdásodik. Az pereg. Van ott azért retek. Nekem dőlt ki az F Astrában AC. Kiszedtük és undorítóan nézett ki az ác külső szűrője. A belseje meg tropa volt.
ami nekem tetszik pl, hogy nem kell már majd pötyögni , hanem mondod, és beíródik , illetve elküldésre kerül, gombot sem kell nyomkodni.... pl egy a sok közül , mi kicsit furcsa lesz, hogy az alkalmazások képesek lesznek maguktól tanulni pl rólad, szokásaidról
és igen, a robotok.... 5 év alatt most ami következik, hatalmas változások jönnek állítólag! Egyébként ezek és sok más dolog is már rég létező dolog, csak még finomítják...
hololense... virtuális valóság, cortana... digitális személyi asszisztens , sok minden jön , önfejlődő algoritmusok, a mesterséges intelligencia most fog a legnagyobbat lépni (ha minden igaz)
A mondás az hogy ha nagyon leszívod a tankot akkor az általában a felszínén lötyögő port retket ilyenkor könnyebben szívja fel az AC. Eltömíti a szűrőt. Majd végül megfújtja az AC-t is. Nekem legalábbis ezt mondta a szerelőm.
Igaz. CSak azoknak a fotógépeknek amiben nagyobb ilyen érzékelő van azok jóval nagyobbak. Egyszerűen nem férnek el a telefonban. Tehát abban mindig picike van. Az ilyen nagy érzékelő felületű kameráknak ilyen kb ilyen negyed tenyérnyi nyílás van az elején. De ehez már okosabbak kellenek mert az én tudományom is csak eddig tartott. (Tudod ezek azok a masinák amiknek az elején általában fent virit egy ilyen rakétasiló méretű ágyú és mindig azon gondolkozom a fotóst mikor rántja orra )
egyik munkatársam minden nap tankol egy ezresért
azt mondja azért mert a faterja örökké kijárja belőle a benzint
így is bukik napi 500 forintot, de mégsem fél-egy tank benzint heti szinten
így nincs vita meg köpködés és mindenki nyugodt
Azert azt is hozzá kell tenni hogy amilyen kamera rendszer van a telefonokban, az a jövő. Ha megnézed a japan turistákat, egyre kevesebb nyakába lóg a nagy dslr es egyre többnek a milc gépek.
Amúgy sajna a rothadás akkor is megindul ha mindig fullon van a tank,nyilván lassabban de elkerülhetetlen!