Jajj az egy nagyon jó kis karbi. Olyan volt a ladán is. Annyit zabált mint az állat de ment is mint a meszes egér. Olyan 40-50 liter között evett 100-on kb. De 100-as shell verseny üzemanyagból amiben 10 az 1-hez arányban még volt higító keverve. De nagyon ment. Mondjuk így is elvert bennünket mindenki a z amatől ligában. Pedig csak a versenyek után derült ki hogy nem is 1,4-es a blokk hanem 1,6-os így egyel alacsonyabb méretosztályban versenyeztünk mint ahol kellett volna. De ott is kikaptunk állandóan. De legalább jól szórakoztunk.
Sajna nem tudom megnézni. De gondolom mi lehet benne. Mi készítettünk egy sima ladát anno ralira. Az is nagyon jó volt. Zsugor motoros tolókerekes váltó és heggesztett difi. Jó lett volna egy sper de arra ne volt pénz. Így is nagy élmény volt. De persze egy olyannak rendesen közlekedni szinte képtelenség.
mellesleg: madarat tolláról, embert barátjáról, gondolom ismered ezt, meg a hasonló a hasonlónak örül fogalmat is, ha a cimbit ismered, és vmiért ő nagyon bír, segít meg szeret, legyen már ennyi eszed, hogy felfogod, következtetsz... legalább őt ismered, ha engem nem is, én büszke vagyok a Barátaimra, egyik minőségibb ember mint a másik, sokan szeretnénetk ilyen Barátokat... ha ők bírnak, az sok mindent elárul...
"Velünk van a baj veled, velem, na meg a többiekkel de hát ha neki lehet saját véleménye akkor nekünk is azt gondolom. Szerintem nem a csaja mert akkor már szólt volna neki tuti, csak spanok lehetnek, ne szerintem csak kihasználja gumipiktor a cimbit! " Pocses, a basztatás és a kavarás Rád is vonatkozik! nem szeretem a kétszínűséget! hagyd már az alacsony szintűeket ,magukba, had kavarjanak, rinyáljanak, nem kell még adni alájuk a lovat, másrészt sosem használtam ki senkit és nem is fogok, max közel engedek, hogy valóban ismerjen , ne csak az sm-en meg a fb-on, mert hát az messze van az ismerem kategóriától ... legyél kedves ismeretlenül nem kavarni, meg fetételezgetni rólam , sem a cimbiről! Köszönöm!
Az szigorúan csere. Nejem használja leginkább ha meg esetleg van egy kis hó akkor mindig kiszáll ha esetleg kedvem szottyan kicsit bohóckodni vele. Attól, hogy szúnyog blokkos, a kanyarodása ugyanolyan mint a nagy tesóké. Volt, hogy tolt egy nagy galaxi villogtatva városban azt körforgó értem ott meg körbementem mögé még ki sem hajtott belőle azt elkezdtem neki villogatni csak lesett a telefonfülkéjével.
Így van. Nekem is annyira le van merülve a sok állástól a Nexia akkuja hogy még a pittyegés is csak nyöszörgés benne .-D Na de majd felpattintom r az akkutöltőt és jó lesz. :-D Annyira nem érdekel hogy hogyan húz hogy az hihetetlen. Ne fújon be csukott ajtók meg ablakok mellett a szél vigye el "A"-ból "B"-be onnan meg haza. Ennyi. Én pl a gumicserével sem szoktam játszani. Vidéki gyerek vagyok megtanultam hóba menni. Amíg nincs iszonyat durva idő én a nyári gumikon is elvagyok. Jégen meg tök mindegy mi van fent így is úgy is csúszik.
A sor6 150le is nagyon gyér igen meglepődnél mekkora semmi, egyedül a hangja ami szebb. Bár a sor4 sem szól rosszul pörgetve. Meg ugye Naked is mint motorosnak, nem nagyon van ezekben a kategóriákban olyan "dobozos" ami lépne is akár a töredékét mint a motorok, ezért nem is szívesen vezetek autót szezonban vagy ha igen akkor meg nagyapósan csakis.
ők is jól szórakoztak