az meg szintén a te szánalmas viselkedésed, hogy kommentelgetsz mindenhova, hogy én így úgy csúnya vagyok.... az hát! Ki mondta , hogy én szép vagyok? és kit érdekel? ha meg külső alapján ítélsz meg vkit, szintén para
ugye tudod, hogy személyi jogokat sértesz? nem kicsit, egyébként lényegtelen, láttam egy - két kommented , senki nem kötekedett veled, szállj le rólam te is, köszönöm!
[#25824] 2017. 09. 13. 10:32 versenycica
rólam le lehet szállni, köszönöm!
[#25823] 2017. 09. 13. 10:32 versenycica
foglakozz már a pincédben lévő motorokkal meg borokkal Badacsonyban...
Kaptam egy kedves levelet privibe , de valami nem kerek , se pincém sem közöm Badacsonyhoz nincs , és alkoholt sem fogyasztok soha !
Mi az hogy nincs benne sok. A Nexiám 97-es ami azt jelenti hogy idén 20 éves és még nem érte el a 100.000 Km-t És tényleg nem nincs tekergetve meg semmi.
Hat meg arra se jo az a fos. Egyszer kellett vele mennem, akkor megmondtam, hogy soha tobbet nem vagyok hajlando azt a fost vezetni. A csaladban csak az en autom van patika allapotban, pedig az enyem a legoregebb a maga 10 evevel, bar csak 90e van benne. Nem jarok mar tul sokat vele miota a Zuram hozzam koltozott, csak evi 10-15e-t. Viszont a Skodankat januar 7-en vettuk at, ha jol emlekszem, es olayn 35e-t mar belehajtott a Zuram. Munkabajarassal fokepp. Vegul is, ezert is vettuk.
Mert ostoba vagy te is baz'meg!
Ha mindenkit tiltanék, aki eddig belémkötött, meg a hátam mögött szapult, hát már alig látszana valami az oldalbol.
De nem ám, hogy egyszerű legyen a tiltáskezelés, demég a nyomorult profilomat sem tudom törölni. Sőt felszólításra sem törlik.
Elmegy az sm a fasszopó zolijával, meg a kretén macskájával a picsába!
Mittomen, hogy X5-on mekkorak a kerekek, de mikor anyamra raszoltam, hogy neha azert kerulhetne, foleg ha sehol senki es atmehet a masik savba is, akkor kozolte, hogy 'de hat ez a kocsi birja! Terepjaro!'
Na a teabol elegem lett kicsit, mert azt ittam napokig a Zuram miatt. Amugy meg vegre kicsit dolgozhattam, mert anyam nem ert ra es csak bekuldott maga helyett. olyan jo volt kimozdulni normalisan Nem ertem tesom, hogy tudott anno a kislannyal napi 24-ben otthon maradni, meg setalni se vitte ki bakker... En tuti vinni fogom a kis alberlot ide-oda, de szerintem kell is...
Előbb a malac. Fontossági sorrend. Aztán ha már az szezonra felkészült és minden rendben van vele majd utána jöhet a többi dolog. Addig se kamera se semmi. Szelephézag olaj lánc lánckerék új papucsok.
Meg kell előtte próbálnom egyet. Tavaly expón felvettem egy ICON-t de nyomta a tarkómat. Szóval mielőtt ezt berendelem mindenképpen egy azonos típust fel kell vegyek minta gyanánt. Mert akármennyire is tetszik ha szar nem illik a fejemre akkor ott marad ahol van.
Igen egyenlőre csak kéne. Mert előbb a Malacon készüljön el minden aztán majd meglátjuk utána hogy meddig ér még a takaró. Ha belefér lesz ha nem fér bele marad a Caberg. Amivel amúgy semmi baj nincs. azt is imádom.
[#25824] 2017. 09. 13. 10:32 versenycica
rólam le lehet szállni, köszönöm!
[#25823] 2017. 09. 13. 10:32 versenycica
foglakozz már a pincédben lévő motorokkal meg borokkal Badacsonyban...
Kaptam egy kedves levelet privibe , de valami nem kerek , se pincém sem közöm Badacsonyhoz nincs , és alkoholt sem fogyasztok soha !
Ha mindenkit tiltanék, aki eddig belémkötött, meg a hátam mögött szapult, hát már alig látszana valami az oldalbol.
De nem ám, hogy egyszerű legyen a tiltáskezelés, demég a nyomorult profilomat sem tudom törölni. Sőt felszólításra sem törlik.
Elmegy az sm a fasszopó zolijával, meg a kretén macskájával a picsába!