Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szarj pinket!
az meg szintén a te szánalmas viselkedésed, hogy kommentelgetsz mindenhova, hogy én így úgy csúnya vagyok.... az hát! Ki mondta , hogy én szép vagyok? és kit érdekel? ha meg külső alapján ítélsz meg vkit, szintén para
Most beszartam !
ugye tudod, hogy személyi jogokat sértesz? nem kicsit, egyébként lényegtelen, láttam egy - két kommented , senki nem kötekedett veled, szállj le rólam te is, köszönöm!
foglalkozz*

[#25824] 2017. 09. 13. 10:32 versenycica
rólam le lehet szállni, köszönöm!

[#25823] 2017. 09. 13. 10:32 versenycica
foglakozz már a pincédben lévő motorokkal meg borokkal Badacsonyban...
Kaptam egy kedves levelet privibe , de valami nem kerek , se pincém sem közöm Badacsonyhoz nincs , és alkoholt sem fogyasztok soha !
Butasággal nem lehet senkit megalázni. A rosszindulat három komponense a féltékenység, a mohóság és az irigység.
A szidalmakkal állj le! Azt ugyanis nagyon rosszul viselem.
Mi az hogy nincs benne sok. A Nexiám 97-es ami azt jelenti hogy idén 20 éves és még nem érte el a 100.000 Km-t És tényleg nem nincs tekergetve meg semmi.
Hat meg arra se jo az a fos. Egyszer kellett vele mennem, akkor megmondtam, hogy soha tobbet nem vagyok hajlando azt a fost vezetni. A csaladban csak az en autom van patika allapotban, pedig az enyem a legoregebb a maga 10 evevel, bar csak 90e van benne. Nem jarok mar tul sokat vele miota a Zuram hozzam koltozott, csak evi 10-15e-t. Viszont a Skodankat januar 7-en vettuk at, ha jol emlekszem, es olayn 35e-t mar belehajtott a Zuram. Munkabajarassal fokepp. Vegul is, ezert is vettuk.
Hagyd már Gergőt... a pinna nagyúr...
Mommeg anyádnak TELEPjáró (lakótelep)!
Mert ostoba vagy te is baz'meg!
Ha mindenkit tiltanék, aki eddig belémkötött, meg a hátam mögött szapult, hát már alig látszana valami az oldalbol.
De nem ám, hogy egyszerű legyen a tiltáskezelés, demég a nyomorult profilomat sem tudom törölni. Sőt felszólításra sem törlik.
Elmegy az sm a fasszopó zolijával, meg a kretén macskájával a picsába!
Mittomen, hogy X5-on mekkorak a kerekek, de mikor anyamra raszoltam, hogy neha azert kerulhetne, foleg ha sehol senki es atmehet a masik savba is, akkor kozolte, hogy 'de hat ez a kocsi birja! Terepjaro!'
Na a teabol elegem lett kicsit, mert azt ittam napokig a Zuram miatt. Amugy meg vegre kicsit dolgozhattam, mert anyam nem ert ra es csak bekuldott maga helyett. olyan jo volt kimozdulni normalisan Nem ertem tesom, hogy tudott anno a kislannyal napi 24-ben otthon maradni, meg setalni se vitte ki bakker... En tuti vinni fogom a kis alberlot ide-oda, de szerintem kell is...
ha jössz fel, majd elviszlek és megnézed
Előbb a malac. Fontossági sorrend. Aztán ha már az szezonra felkészült és minden rendben van vele majd utána jöhet a többi dolog. Addig se kamera se semmi. Szelephézag olaj lánc lánckerék új papucsok.
Így van macskazsákba nem veszünk semmilyen öltözetet próba kell, azt akkor utána mehet az olcsóbb helyről rendelés...
Meg kell előtte próbálnom egyet. Tavaly expón felvettem egy ICON-t de nyomta a tarkómat. Szóval mielőtt ezt berendelem mindenképpen egy azonos típust fel kell vegyek minta gyanánt. Mert akármennyire is tetszik ha szar nem illik a fejemre akkor ott marad ahol van.
jaa, én akkor félreértettem tegnap, vagy este már nem tudtam értelmezni a mondatokat én elvileg ma megyek érte!
Nem is rossz áron van. Cseréld le a csőrös sityakot jobban jársz ezzel.
Igen egyenlőre csak kéne. Mert előbb a Malacon készüljön el minden aztán majd meglátjuk utána hogy meddig ér még a takaró. Ha belefér lesz ha nem fér bele marad a Caberg. Amivel amúgy semmi baj nincs. azt is imádom.
Oh my goodness............. .................de miérttttttt?Neteddd kérlek.