Majd ha érzékelek belőle valamit......Gázom valóban nincs,de ez az én saját döntésem,anno úgy gondoltam ha átállok a gázra akkor azzal egyszer nagyon beszopatnának,megjöttünk köszönöm,sosem fűtöttem lopott fával és nem melózok feketén.Igazad van,mi bajom lehet.De ezt az állapotot csak magamnak köszönhetem,a döntéseimnek.Szóval köszönöm,nem élek rosszabbul mint egy hónapja vagy egy éve vagy kettő.
Infláció. Elesett egy újabb V4 tag, Viktor egyedül marad. Mehet Ukrajnába (azaz az usaba) számolatlanul a lé.
Tudom, ezek már magas összefüggések neked, hisz téged ugye "nem érint" gázod nincs, lopott fával fűtöl, feketén melózol másodban, mi bajod lehet? 😁
Volt egy füredi fickó az egész normálisnak tűnt, meg aki 1x segített az asszonynak bebikázni az autót, az is rendes volt, remélem ezek közül valamelyik :-D
Mondjuk ez így van. Lehet az ékszerek sem rosszak ha menekülni kell, van mit odaadni a határőrnek hogy átengedjen.
Az ingatlannal is az a baj, egy nyilvántartáson múlik, hogy mi a tulajdonod. Amit ráadásul most akarnak digitalizálni. Ha az elszáll, baszhatja az ember. Ha jön az államosítás akkor meg pláne.
Na jó de honnan tudod hogy hova menekülsz/menekülhetsz?Ha meg már tudod addigra a forint kuka.Az meg amit az aranyra írtál hogy kétszer váltod és kétszer buksz,igaz,de legalább van miből.És egy ilyen helyzet nem a nyereségről szól hanem a túlélésről.Az arany mindenhol értéket képvisel.
Nem, az egy tapasztalatokon alapuló példa volt csak.
A konkrét válaszom az lenne, hogy hova menekülök, ott mit fogadnak szívesen és jól a helyi valután kívül.
Ezt annak idején kár volt megnéznem, azóta rossz véleménnyel vagyok a tömeggyártókról. Láttam az ugyanilyen, csak gyújtógyertya, féktárcsa gyárról készült videót is.
most a 70 forintos árammal értelmetlen bitcoint bányázni, mert nem hoz annyit amennyit elvisz a villany
vannak egyéb pénzek azokból van amit megérné de azok meg a bitcoinhoz képest is rettenet ingatag stabilitásúak
van ismerős aki tanyafejlesztési program keretében 80% támogatott napelemekkel bányászik, úgy még megél belőle
de még így is szűk 3 év volt mire a hardwer nullán volt
Akkor mégis Veszprémben melózol? Ezt tagadtad a múltkor, akkor azt hittem Fűzfőn. Pedig jó is lenne ha ott, jöhetnétek feketén fát vágni, most hívhatok emelőgépest jó pénzért 🙈
Es efogyott a fektisztitom. 😃
Tudom, ezek már magas összefüggések neked, hisz téged ugye "nem érint" gázod nincs, lopott fával fűtöl, feketén melózol másodban, mi bajod lehet? 😁
Az ingatlannal is az a baj, egy nyilvántartáson múlik, hogy mi a tulajdonod. Amit ráadásul most akarnak digitalizálni. Ha az elszáll, baszhatja az ember. Ha jön az államosítás akkor meg pláne.
5-6 év alatt meg ki tudja mi lesz a bitcoinnal
De:
http://youtu.be/o-pZKmGFKZ8
A konkrét válaszom az lenne, hogy hova menekülök, ott mit fogadnak szívesen és jól a helyi valután kívül.
Bocsi.
http://youtu.be/tKq8d_ogBYY
Ezt annak idején kár volt megnéznem, azóta rossz véleménnyel vagyok a tömeggyártókról. Láttam az ugyanilyen, csak gyújtógyertya, féktárcsa gyárról készült videót is.
vannak egyéb pénzek azokból van amit megérné de azok meg a bitcoinhoz képest is rettenet ingatag stabilitásúak
van ismerős aki tanyafejlesztési program keretében 80% támogatott napelemekkel bányászik, úgy még megél belőle
de még így is szűk 3 év volt mire a hardwer nullán volt