Most beszéltem telcsin a Németországban dolgozó kamionossal, azt csinálják a gazdák, hogy a boltok ki-bejáratát is eltraktorozzák, pánikbevásárlások vannak, a hülye németek mindent is elhordanak a boltból, zöldség-gyümölcs pl. alig van már.
aztán a te 2 kiló aranyad helyett egy gombostűfejnyi gyémánt még többet ér azt egy vastag injekciós tűvel a bőröd alá is be tudod ültetni(kezeit széttáró)
Ha már ennyire zsugorítani akarjuk a vagyontárgyakat. 😅 Mivel én meg négyzetméterre mérem nekem jobb ha nagyobb 😅
most nézegetem az arany sűrűségét kb. 20* nehezebb mint a víz(gondolkodós) szóval ha a blődinek lenne is egy kiló sok seggtornát nem kellene gyakorolnia hozzá egész kis helyen elfér kb. egy pálinkáspohár8gondolkodós9 persze az alakja nem mind1 😅
egy kiló lehet vagy 20 milla nem gondolnám hogy annyi lenne pluszban, szerintem egy nagyobb seggtágítónak nagyobb a térfogata mint 1 kiló arany
meg azán ezek a nagyobb kiszerelések szarok, nem könnyű vele fizetni
vannak törhető lapok az optimálisabb fizetőeszköz
te nem válaszoltál arra,hogy hol voltál katona 2* is kérdeztem de mintha ez valami hadititok lenne 😅
Annyit mondtál, hogy kommendáns voltál. Én is az voltam ez 2 helyen volt az országban cegléd, gyöngyös. De tüzéreket is emlegettél gyöngyösön csak glz van, tüzér és kommendáns egyben cegléden van kiskőrösön meg csak tüzér volt (gondolkodós) Ezért én ceglédre tippelek de nehezebb ezt kihúzni belőled mint a diavetítőt 😅
gondolod azon a széles vízálláson nem megy át a front(gondolkodós) Megkerülik a dvcs-t azt észre se vesznek, hogy ott vagy?
Baszki téged már csak szórakozásból is tarkón lőnek. 😅 Röhögve rúgják be a tested a patakba aztán az úszó hullád kiálló hasát használják céltáblának pusztán poénból 😅
majd öntök belőle golyókat a szuper puskámba
Ha már ennyire zsugorítani akarjuk a vagyontárgyakat. 😅 Mivel én meg négyzetméterre mérem nekem jobb ha nagyobb 😅
meg azán ezek a nagyobb kiszerelések szarok, nem könnyű vele fizetni
vannak törhető lapok az optimálisabb fizetőeszköz
Annyit mondtál, hogy kommendáns voltál. Én is az voltam ez 2 helyen volt az országban cegléd, gyöngyös. De tüzéreket is emlegettél gyöngyösön csak glz van, tüzér és kommendáns egyben cegléden van kiskőrösön meg csak tüzér volt (gondolkodós) Ezért én ceglédre tippelek de nehezebb ezt kihúzni belőled mint a diavetítőt 😅
persza a fasza opelt otthon kell hagyni, sátrazni kell
Baszki téged már csak szórakozásból is tarkón lőnek. 😅 Röhögve rúgják be a tested a patakba aztán az úszó hullád kiálló hasát használják céltáblának pusztán poénból 😅