Olyanok közé vonultam, mellettem egy gyilkos feküdt aki 8 évet kapott, felettem nemi erőszakos 3 évvel és nagyjából a fele volt ilyen a többi meg 8 általános nélkül akiknek ott kellett kijárni és még pár olyan szerencsés mint én akiknek csak apró hátszelünk volt aki azt el tudta intézni, hogy Bp.-re kerüljek és fizetést kapjak mert az is volt na meg minden 2. hétvége otthon ami akkoriban ritkaság volt, de azt már nem, hogy könnyű is legyen. 😁
Első nap a kantinban, sorba álltunk egy szegedi sráccal. én:
- kérek egy pohár tejfölt!
Errre az eladólány rámnéz, kávéalátét méretre nyílt szemmel, és kérdi:
- tááááááájfölt?
nem bírtuk ki röhögés nélkül 😁
aki nem volt katona annak fele vagyonát el kellene venni, aztán az ilyen rokkant veteránoknak mint én is vagyok életjáradékot adni, az átlag bér pont megfelelő lenne
😂
lehet csak én vagyok evvel így de rengeteg hülyét is merek akinek jelentős vagyona van/volt
nagyon kevés kivétellel apuci miatt került a vagyonba, ha nem apuci miatt akkor a régi olajos korszak emberei, akik mára már kurvára tisztességes vállalkozókká váltak
annyiban okosak hogy össze tudták szedni azokat az embereket akik gondolkoznak helyettük, de ebben nagyjából ki is merült a nagy tudomány
- kérek egy pohár tejfölt!
Errre az eladólány rámnéz, kávéalátét méretre nyílt szemmel, és kérdi:
- tááááááájfölt?
nem bírtuk ki röhögés nélkül 😁
Még matematikailag sem jön ki.
megtettem amit a haza kívánt most lásson is el, mert megérdemlem
😂
nagyon kevés kivétellel apuci miatt került a vagyonba, ha nem apuci miatt akkor a régi olajos korszak emberei, akik mára már kurvára tisztességes vállalkozókká váltak
annyiban okosak hogy össze tudták szedni azokat az embereket akik gondolkoznak helyettük, de ebben nagyjából ki is merült a nagy tudomány