Nálunk itthon sokkal több van, mert mikor az egészet kitalálták, a fiam bohóckodott vele.. 15 éves korában bányászta meg minden én nem figyeltem rá hogy mi az, de volt már neki több mint egy. lehet a régi cuccai között egy 15 éves winchesteren még mindig ott van 😁
most olyan 1,13m veszik vissza
bitcoint kellett volna venni tizenpár éve pár dollár volt csak.
én olyan 2010 felé olvastam róla először még terveztük is hogy kellene venni csak nem tudtuk megoldani a vételt, utána meg leszartuk
Én pont akkor vettem egy kis 50g-t amikor volt a balhé a svájci frankkal, 950-ért vettem és 1.15M-ért adtam 1 hónapon belül, ugyanannál a cégnél. Többet kellett volna venni 😁
a befektetési arany egy átbaszás, 20+ éves távokra se nagyon éri meg
bezzeg törtaranyat egyik se akar eladni, egy időben kérdeztem vagy 5 felvásárlót, mind csak vette egyik se adott el
kezdenek felébredni... mert amíg másokat szopattak az teljesen rendben volt, most hogy neki egy kicsit is szarabb lázadoznak, állítom hogy nekik még mindig nem olyan szar a helyzetük mint itt egy átlag magyar gazdának
Az lehet de amikor visszatérek a lebombázot pecókhoz az amerikaika a balhé végén újakat építenek helyettük ez náluk a bevált módszer nekem meg lesznek tök új ingatlanjaim a régiek helyett 😅 Addig te meg már felzabáltad az aranytartalékot én meg jól el leszek menekültként
havi járandósággal 😅
Megvonják a támogatásokat a gazdáktól. Se kedvezményes üzemanyag, de anyagi juttatás.
A gazdák az utcákon vannak, mert az nem járja, hogy Ukrajnának meg a befogadott menekülteknek megy pénz, tőlük meg elveszik.
bitcoint kellett volna venni tizenpár éve pár dollár volt csak.
én olyan 2010 felé olvastam róla először még terveztük is hogy kellene venni csak nem tudtuk megoldani a vételt, utána meg leszartuk
bezzeg törtaranyat egyik se akar eladni, egy időben kérdeztem vagy 5 felvásárlót, mind csak vette egyik se adott el
havi járandósággal 😅
SE anyagi juttatás akart lenni. Bocs.
A gazdák az utcákon vannak, mert az nem járja, hogy Ukrajnának meg a befogadott menekülteknek megy pénz, tőlük meg elveszik.