...és ilyenkor olyan hülyeséget csinál, amivel esetleg többet bukik. A disznóólja sem véletlenül égett le, még úgy sem, hogy állítása szerint semmi "olyan" nem volt ott, ami ezt okozhatta.
De én itt le is zárom.
Persze, annak a nullához konvergál.
Ez a pénzesdi meg jellemzően meg van magyarázva azzal, hogy azért van neki annyi, amennyi, mert ilyen kisebb összegekért is aggódik.
Mindegy, nem is akarok az ő (vagy bárki más) anyagi dolgaival foglalkozni.
Relatíve fillérekről beszélünk, egy autó éves "súlyadójáról". Pláne, hogy mennyire próbált minket a vagyoni helyzetével elkápráztatni.
Amúgy most is azt állítom, hogy pont az ő problémájának megoldása jól működik. Az, hogy elad valaki valamit és a már hozzá vezető útón robogó rendőrök még az ő címét ismerik, mint tulajdonos és ezért jól elverik valamiért, az valóban lehetséges, de valljuk be, ennek mekkora a lehetősége?
Szerintem annyira nem lehetett hülye két diplomával. Még akkor se ha vették a szülei a vagyon mellé, mert mégiscsak legyen valami értelmes végzettsége. Sokszor inkább csak trollkodott vagy legalábbis a végletekig tultolta az aprócseprö problémákat
Jó. Mondjuk az, hogy nem bízik vakon és maradéktalanul a hazai bürokráciában, azt valahol meg tudom érteni.
Más kérdés, hogy tényleg túltolta a pánik potméterét.
Na, az egy tökéletes példája volt, az elméje bomlottságának, csak mert egyszer hallott valakiről, akit állítólag átvertek, hogy nem írták le az eladott járművet a nevéről.
Sztem semmit. Már a MÉH se ad jó pénzt érte...
Nekem Autó Exra van, olyan 2 méternyi, meg a Hi-Fi Magazinból az összes (1979-92) Vagy 25 éve nem volt elővéve egyik sem, az autóst lehet, ki is dobom - csak sajnálom...
😅 nem birta a tartós ősszezártságot a családdal, vagy megunta az asszony az igénytelenségét és karácsonyra meglepte magát egy kevésbé pénzes de figyelmesebb faszival😃
De én itt le is zárom.