Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dubrovnik mi?
Ahh, faszom.. .. missclick...
Ja venned a fáradtságot és raklikkelnél az utálatos profilomra, megnezhetned a galériát, amiből a képeket kimasoltam . A válasz pedig :ez a Csabu -féle automata. Ha ráadóm a gyújtást elkezdi csepegtetni 1-1,5 percenként az olajat. Az idő hőmérséklet függő. 15 és 35 celsius között nekem tökéletesen működik. Ezen tartományokon kívül pedig ritkán vagy inkább sosem motorozom.
Gyors kérdés. Ez automata rendszerű? Vagy amolyan kézi adagolós kivitelű. Előfordulhat hogy én mindkettőt megépítem majd csak a teszt miatt. Csak kíváncsi vagyok. na de a lényeg hogy nem dobja ki az olajat. Mert én is pontosan ide szeretném feltenni. Itt már nem változik lényegesen a segédváz és a lengőkar közötti távolság. Így be lehet lőni a cuccot jól. Csak ugye a lent leírt félelmeim voltak ennek kapcsán. Elsőre kézi adagolós lesz a cucc. Ott ugye jól behatárolható a sebesség amikor adagol. Míg az automatánál akkor is cseppen mikor 200+ a tempó.
A várban van olajzó?
Nekem az első lánckerék előtt kb 20 centivel van felül. Ha megnézed a májusi galériámat, láthatod, hogy egyenletesen szétterül az olaj a láncon, görgőkön egyaránt.
Semmi kalandvágy nincs benned.
A retek mennyisége nagyjából állandó vagy időről időre kicsivel nő. De az nem mindegy, hogy a meglévő koszmennyiség hány liter folyadékban úszkál az Ac szívócsöve körül.
A 2.opció elég benzin takarékos, rásdásul nem is kalória gyilkos
Ez gechi jó! Ide a kannákkal!
Pocsesnek szeretettel
Jah jah tudom. Neked is ígértem de jön a tél lehet lesz rá végül banán meg idő is. Amúgy ezek a "Tiszta" faridom jellegű betétetek amiket eddig láttam ilyen 3-4-500 Fontért mennek. Annyiért meg nem lesz tiszta farokidom.
Na "banán" árúlnak ilyen idomot? Meg kő rendelni. ( rendőr vicc)
Csak a banánokból általában abroncs lesz meg benzin. De majd ha marad még banán lesz olyan is
Akkor már múltidő.
t
Ezt is tedd bele,mátészalkán látam épp most
Na meg az látásjavító!
Ha majom kell,legyen pénz banánra is
Hajrá!
Ezt most láttam az M0-on, lehet, hogy csinálok egy galériát belőle:
Még elérhető a profilja szerintem akkor nem tiltották ki, vagy nem tom. Szerintem jó fej, olyan kis vicces bolondozós...
azaz... azzal van fent... tudod, hogy mp-ek elegek , ha vmit nagyon elakarok érni
Meg volt neki korábban is az a bokorugrója. De a lényeg csak az. Amit nem nevezünk nevén.