Már mondtam csak én vagy 10-szer. 2-őt kell kilkkelned. 1-et a nevére 1-et meg a felhasználó blokkolása gombra. Soha többé nem látod onnantól kezdve ami zavar. Ennyi. Miért fáj ezt megtenned? Tényleg érdekel mert nem értem. Jössz mondod hogy jajj már megint, de tenni nem teszel azért hogy ne így legyen.
Azért mert nincs toleransCicád! Nem érted, hogy EL KELL FOGADNOD akaratod, szándékod, véleményed ellenére! Nem ám lelépsz egy ilyen miatt... nem a ló mondja meg hova megyünk szántani, de nem is a szar húzza le a wc-t!
Faszán is mutatnak az ünnepi FóWágenen! Meghegesztette újra Csabi a láncvédőm de még nem raktam vissza. Lehet jobb volna valami gumialátétet tenni, hogy ne repedjen el a rezgéstől... vagy a tököm tudja.
A T4-en is 17-es volt meg a T5-ön is az van , semmi gond vele , pedig hosszított Caravelle , ennél nagyobb súlyú szgk nem igen van ! A felnijeim elpusztíthatatlanok ,ATP aluközép rozsdamentes acélperemmel 235/55-ös papucsokon ! A téliek nekem is 16-osak !
Nem. ennek ellenére nem sok futómű alkatrészt kell cserélni műszakikor. Meg amúgy is alapból 2.4 bar a legalacsonyabb nyomás ami kell a bimmer alá így elég kemények nem üt fel a felni pereméig.
Azt eddig is tudtam, hogy irányjelző nincs a bömbik-be, de hogy a kormány is extra lenne
Én kocsival is össze vissza cikázok, persze itt nagy falúba nem kell meglepődni ezen
Oldtimer, köze nincs a használhatóságnak meg a megbízhatóságnak az árhoz. Ez külön világ.
Én a 125-ös TS-t kezdtem el restaurálni igényesen, és már én is ráköltöttem legalább fél millát.
Ez ilyen móka.
Nem tudom hogy csinálja, de girbegurba a pereme, pedig csak Budapesten használom.
Mondjuk tény hogy sokkal kényelmesebb és igénytelenebb mint a 17" alufelni /45-ös gumival a Toyotán, de azzal meg ilyen szempontból nincs gond, hiába keményebb a futómű, valahogy jobban bírja.
Mondjuk télre oda is 16"-ost használok.
http://www.ebay.com/itm/Icon-R...
Én kocsival is össze vissza cikázok, persze itt nagy falúba nem kell meglepődni ezen
Én a 125-ös TS-t kezdtem el restaurálni igényesen, és már én is ráköltöttem legalább fél millát.
Ez ilyen móka.
Mondjuk tény hogy sokkal kényelmesebb és igénytelenebb mint a 17" alufelni /45-ös gumival a Toyotán, de azzal meg ilyen szempontból nincs gond, hiába keményebb a futómű, valahogy jobban bírja.
Mondjuk télre oda is 16"-ost használok.
És semmivel se keresek többet mint 5 éve