Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legutóbb unokaöcsém hagytam el romet póniról azóta csak csak szólóban döntöttem tanksapkáig.
A csomag nem idegesít a panaszkodassal,a nő igen.Ha akar motorozni szerezzen egyet.
Ne hivd fel! Kotelessege azon az aron adni, amit kiirt es ha nincs aprobetusben a felaras sztori, akkor ne hagyd magad atkurni...
Mondjuk a gyerekért járok a suliba motorral.
Lehet ki kellene lassan kérni azt a rendszámot is rá ha már levizsgázott
ezt pont nem de párat felhívtunk és egy éj plusz pénzes volt
Odahúzta neki,és leesett....az is szopás
En nagyon jo krumpliszsak voltam, amig nem lehetett jogsim! A Zuram kulon orult, mert jol lesulyoztam az XBR segget
Nem csak az ánuszát értem el.
Így van! Ott rohad rá a csíkosra az üléspúp!
Megszopattad mar a motoron, mi? na akkor ma' elbactad...
Addig jó
A motorozás .............................
Tudod a vicc mikor: állásinterjún kérdezik a szőke nőt, mennyi volt az előző munkahelyén az évi fizetése? Szőke nő: ki a faszom az az Évi?
Milyen kis törpék vagytok :-D
Mer má+dugtad rajta....
Van itt egy bolt,ami Élelmiszer-Vegyiáru-Iparcikk...Mindenki csak ÉVI-nek hívja....De kurva sokan+vannak róla győződve,hogy egy nőről nevezték el
Nem ül fel motorra sajna, fél.
Neeeeeeeeeeeee
Hogy lehet dugni egy motoron?! Hat felborul! amugy meg mar mondtam, hogy szolj az Asszonykadnak! Pl most rogton es akkor nincs Rajtad a kangorcs
Pisislés közben:Nagypapa miért van a farkadra tetoválva,hogy Róza?
Jaaaj kisunokám nem az vót ott!
Ha neem?
Vitéz Nagybányai Horty Miklós matróza
Jó fej pinna vagy fiatalasszony... még lehet felülhetnél a motoromra is... usse dugtam még rajta.
De ki a f@szom az az Évi?
Az a baj, hogy az oszinte faszsaggal lehet levenni a labamrol aki birja a pofatlansagom! Meg ez visszafele is igaz nem kell nekem csokor rozsa, az csak kulcsiny...
Én 185,de így is kevés a hely
Lehet be kell áldoznod a harmadik lábad is!