Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én minyimum 3 évig egy csepp alkoholt se ittam, amióta megy a baszogatás ordibálás a fejesekkel nahh azóta nyugodtabban alszom kőőő a folyadék no
De legalább már megéri icaka robotolni

Nah meg engem havi szinten hívogattak az irodába, hogy irjam má alá a béremelést...
Elég volt 1x rájuk ilyesztenem hogy befejeztem, rá egy hónapra meg beadtam a felmondásomat, aztán 3 napra rá megint leültünk, hogy naaa mongyááé máé valami összeget, hogy maradjááé máá háát mondtam én olyat, hogy hídba mentek

Sok választásuk nem volt, mert még egy ilyen hülyét mint én nem találnak

Hab a tortán, hogy rá 2 hónapra, meg mindenkinek volt bérfejlesztése
Mííg nem lővöm fejbe magam, vagy nem zsákban visznek el, addig jól el leszek a cégnél...
ekime akkor igyál sok teát. Amúgy is kezdődnek a hűvösebb idők ilyenkor jobban is esik. Mert ha nem iszol eleget egész nap itt is csak basztatva leszel nem csak a doki fogja mondani mikor elmész hozzá hanem mi is. Minden komment előtt mondatonként egy korty folyadék.
Nem is pijjára gondoltam.
Hat de a vodkat nem keverhetem a narancslebe
Pedig kell a sok folyadék a zsugabubus miatt is.
Hm, igen, mert hiaba emel kotelezoen az allam (pl minimal ber), akkor is szerzodesmodositast kell irni, alairatni, es az alkalmazottnak is adni egy peldanyt... De igen, orulj neki
En meg 5 honapja nem ittam, koszonhetoen a Ferjemnek de majd bepotolom, egyszercsak
Nekem úgy emeltek órabért, hogy nem írtam alá semmit nem is szóltak csak simán több lett. Elvileg és gyakorlatilag ilyet sem lehet tenni "csakúgy" de ugye nehogy má panaszkodjak.
Backi én minden "reggel" vedelek
Szóval jóbban élek, mint fél éve ez köszönhető a bérfejlesztésnek
Reggelt nektek. (Ma már nem ázik fázik a malac otthon jött reggel velem )
Reggölt
Reggelt
Mit tudsz te a puha gumiról
Nesze ez puhaaaaa
Bááár nincs az az isten hogy felhúzzam
Ennyi erővel guminővel is csinálhatnán
Ha egy számot kiveszünk az árból akkor pont jó lesz az ára
Egy ismerős még mindig pannoniával jár bele van nagyon buzulva kilószám veszi az alkatrészeket hozzá, mindig valamit agyal rajta
Szerintem zakkant de ő ezt tagadja
A máaiknak legalább több esze volt az tett bele más gyújtást és a karbin is agyaltak valamit de ő csak fesztiválozni használja
Akkor veri szèt ha túl puha a gumi. 1-1.5 bar között.
Én simán csak odaértem. Zimmer Feri volt bőven. Semmi foglalás. A második kopogtatás már sikeres volt. 3an voltunk, az se volt baj
Csak én érzem úgy,hogy kicsit túl vannak értékelve?
http://www.kepesmotor.hu/panno...
A TLB-n kivül volt az összes Pannónia,hááát az anyagminőség enyhén szólva sem volt toppon
A P20-21-es nem ment rosszul de én már akkor is jobban szerettem motorozni mint szerelni.
Kuplung,gyújtás,karbi.........valami mindig volt vele
Az MZ nem volt olyan hangú,de legalább megbízható volt
A T1-es jó volt,de az meg csak nagyon papás tempót bírt !
Szóval ha valaki hát én patrióta vagyok,de kezeljük már helyén a dolgokat!
Majd egymisi kicsit túlzás,de ha valakinek megéri???
Egy székely barátom szerint "minden reggel felkel egy hülye"!
A sok fos földút meg a vasúti átjárók odabasznak a felniknek még a /60as gumival is
Nekem a /80 volt ami még egész fasza volt de az meg tök bénán nézett ki de ilyen 1-1,5 bar között nagyon szépen kiegyengette a sok kis úthibát
A sok fos földút meg a vasúti átjárók odabasznak a felniknek még a /60as gumival is
Nekem a /80 volt ami még egész fasza volt de az meg tök bénán nézett ki de ilyen 1-1,5 bar között nagyon szépen kiegyengette a sok kis úthibát
Pfff
De ilyen ballonos gumival? Lányomék összes verdáján 20 colos a kerék 3bár nyomással is vigyázni kell. De egy 14-15-ös felnivel.
Hogyne meg van ütve a felni gondolom...nekem is olyan volt. Vettem vadi újat, aztán rögtön megint kapott egy kátyúban, szóval lesz.om most már én is.
azért előre szólj, mikor ne menjek haza , habár mocit viszem te /ti elvagytok a kocsiban, ennyi
Főleg ha otthon van Pataky!
Miskolcon én nem tenném,meg téged is vinnének.