kombi, de az összes felnim széjjel van baszva van 9db de mind üt-ráz, a sok füldutas hajtás nem tett jót neki
amúgy ez az astra gyári lemezfelni egy rakat fos a zsigulié 5x erősebb volt
A kis Dioval nekem is ment, ketszer is, egyszer se direkt de 2. alkalommal kijott alolam es atfordult... Szerintem ongyilkos hajlamai tamadtak mikor a gazdaja lettem
asszony intézi, én nem szeretek emberekkel beszélni
mondjuk nekem ez a szállás se hiányzik csak nincs kedven 4-5 órát autózni hajnalban hogy 8 felé odaérjek
pályával se volnék sokkal előrébb mert az astra 100 felett úgy ráz hogy kiesik a fogtömésem
már várom a jövő évet hogy ne kelljen autózni
Motorom volt, csak nem akartam szamarletrazni, egybol 21-ig vartam es tettem nagy A-ra. Amugy nem kellett sokat varnom, december vegen osszeszedtem a Zuram, aprilisban beiratkoztam, majus 1. heteben KRESZ, ra 1,5 hetre rutin es ra egy honapra mar forgalmi vizsgara mentem. Pedig a nagymotorozast majusban kezdtem el. Elotte egy fisfos kis viragom volt. Azt nem is neveznem motornak.... Csak apam megvette anyamnak, annak nem kellett, igy megkaptam en anyam meg azota is apamat szidja, hogy mi a fasznak vett a gyereknek motort... Jaj de gyuloli. Meg engem is donornak hiv
Vicces ahogy néznek a népek a szíp verdáikból,mikor megyek a kiscsajért
Jön a kopasz ,tetkós,nagydarab a lepukkantnak kinéző endurón a tüneményért ráadja a rózsaszín sityakot oszt go
amúgy ez az astra gyári lemezfelni egy rakat fos a zsigulié 5x erősebb volt