hozzátenném hogy a házilag kivitelezett életvédelmi relém kitűnően működött, mert vízben vágtam a fagyökeret és egyszer pont a hosszabítóba keverte a vizet a lánc, aztán levert ahogy illik én meg túléltem.....
A nav nem fogadta el a szkenneltet hanem bekérték az eredetit, egy parkolás vagy pályakezelő el szokta fogadni, de a hatóságok mindig kérték, volt amit visszakaptunk volt amit nem.
De az most tényleg levált a testről , mert olvasni csak azt lehetett , hogy a sisakot találták egy kilométerre . De azt sem értem , 1km-en nem hallotta a sofőr hogy valami
karistol a kocsi alatt ! ?
Az a szerencsétlen isten barma is azt hitte, jó motoros idő van, amelyiknek leszakadt a feje... remélem, ezt nem olvassa hozzátartozója, de sajna akkor is az a véleményem,
hogy súlyos felelőtlenség volt, vagyis hülye döntés. Neki persze már mind1, de a környezetét elintézte.
Nem emléxem, hogy az igénytelent mondták volna, mert biztos nem az... szetm símán csak hülye - vagy felelőtlen, mind1.
Amúgy nem hiszem, hogy nóóórmális felnőttnek annyira hiányozzon, hogy elő kelljen venni egy kissé melegebb téli napon is. Sztem hideg van erre, akármit is mutat a mérő.
Voltunk fent az Alpokban, nyáron, ott is 10 fok volt, az a hideg mégse az volt, mint itt a téli.
Akkor én mint igénytelen megemlítettem anyának az ötletet , hogy 9C van , és meglátogatnám a bölényt így utolsó nap egy körre !? A válaszát nem publikálnám ,
mert rosszabb lenne mint 1 pixel ! /telipofávalnevetős/ !
http://youtu.be/z3DbwnJtClE
karistol a kocsi alatt ! ?
hogy súlyos felelőtlenség volt, vagyis hülye döntés. Neki persze már mind1, de a környezetét elintézte.
Amúgy nem hiszem, hogy nóóórmális felnőttnek annyira hiányozzon, hogy elő kelljen venni egy kissé melegebb téli napon is. Sztem hideg van erre, akármit is mutat a mérő.
Voltunk fent az Alpokban, nyáron, ott is 10 fok volt, az a hideg mégse az volt, mint itt a téli.
mert rosszabb lenne mint 1 pixel ! /telipofávalnevetős/ !