Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És valamelyik idióta el is hitte hogy repülés közben csinált ilyen szelfiket?
Hát ha már feltétlenül télen kedvtelésből szeretnék motorozni akkor az biztos enduró lenne. Jól lehet vele tuti szórakozni a dagonyában 30-al is a háztól látótávolságnyira is. Egy rendőr sem kérdezi meg hogy "Magadnál vagy fiam hogy ilyen időben motorozol" És ha esek akkor levelek közé vagy hóba esek nem aszfalton.
jó hát ez csak olyan kis kitérő lesz, aztán ki tudja... sosem felejtem , mikor tavaly az erdőben mentem télen a sötétben, se világítás, se gps, konkrétan az erdőben lakott az illető, se út, minden tiszta sár, jég, eltévedtem, bóklásztam ott, faágak keresztben, közben -10 ... de jó volt... jött egy autó, elől 2 srác, hátul 3 csaj, mentek át vmi városba bulizni, én meg ott félreáállva az erdő szélén , próbálom a saját alkalmzásommal bemérni mi a koordinátám, telefonálni sem tudok, mert térerő sincs , se semmi, pink motorral, sál, cicafülek bammeg, megállnak és néznek mind az 5-en, sofőr megszólal: "Minden rendben?!" mondom, nem ezt és ezt keresem; -"ja hát tudom hol van, gyere utánunk", aztán jó útra tértem mekkora volt! akkorát nevettünk utána, nem igazán tudták hova tenni a "képet", d emiután beszélgettünk kicsit , nagyon jó volt az egész hangulata a történetnek
Na pont ez az ami bebaszna aszfalton. Nincs az az isten hogy azzal játszok hogy keresztbe menjen a háta. Bár megtanulni nem lenne rossz mert az azért nem árt meg ha kezelni tudom azt ha elindul mégis a háta oldalra. Erre azért jobb ha terepen kerül sor nem mondjuk 60-70 körül egy forgalmas körforgalomban.
mindig arra megy amerre fordítod a kormányt........
ha pattog szar a futómű
stbstbstb
Ami az aszfalton félelmetes az terepen magától értetődő
Ha megyünk egy összekötő földúton mindenki rángatja a gázt,hogy kerekezzen meg keresztbe tegye a seggét,így nem olyan unalmas
ez a lényeg hogy lehet, de nem kell
nekem volt olyan évem hogy a kormány 1x sem volt a földön
bár ez olyan meglepő volt hogy meg is jegyeztem
Zoooolliiiiiiiiii!!!!
http://www.sportmotor.hu/magaz...
Ó én jelenleg irtózom a terepezéstől. Mert sosem nem biztos hogyha balra fordulok akkor nem jobbra megy vagy fordítva. az eleje is pattog a hátulja is. Mondjuk ha megtanulok egy terepen is haladni az azért sokat tud javítani az ember vezetéstechnikáján. Pl a "mit csinálj ha megcsúszik a hátsó kerék" kérdés kezelése is többször előfordul terepen mint aszfalton.
én azért gondolom, mert nem aszfalton vagyok, nem sima felület, teljesen más, nem megszokott, tuti eltaknyolok eleinte, max mégsem
akkor már inkább kint a füves puszta......
aztán a vadászok vakargathatják a fejüket hogy itt milyen állat ölt le egy másikat
Esni kelni mindennel lehet. Én pl Kemping bringával tudok a legnagyobbat. Bár vetekszik ezen képessége alapján a kempinggel ez az újhullámos nagypapa bicigli is. Ez a háromkerekű ördögszekér rettenet.
azt nem értem a sok sportmotor buzi miért gondolja mindig azt hogy az endúrókkal esni-kelni kell
persze van olyan szint ahol a motor az átlagtól többet van a földön, de azt a szintet egy hétköznaki ember ritkán lépi át
hozd el, max szétdaraboljuk, és jó lesz tanulni , mi hogy működik, stb, ha esetleg másra nem, de arra hogy essek - kelljek erdős részeken kicsit ott a környéken, talán jó lehet...
vegyetek inkább egy cr125öst
rengeteg van belőlük olcsók, igaz kb mind szar, de tesztnek jó lesz vagy ha vakmerőek vagytok akkor 250est
ÓÓÓ én le nem megyek az aszfaltos útról. Az biztos. Amúgy nem tudom milyen állapot de egy nagyon jó barátomnál van a gép már jó ideje áll nála. Annyit tudok róla hogy a korábban leírt dolgok javítandók. De minden alkatrész be van már szerezve csak egyszerűen jött a pici gyerek havernál és a sok maszek meg a gyerkőc mellett erre az amúgy kb 10. motorra már nem maradt idő. Én amúgy gombokért kívántam elhozni tőle. Főleg mivel se rendszám se forgalmi se semmi nincs hozzá.
Furdoszoba, zuhanyzo?
Régi,gyenge,szar fék,szar futómű
Ha nagyon lelakottnak néz ki akkor ne tegyetek bele pénzt,mert a blokk is olyan lesz!
Ha viszonylag rendben van akkor el lehet vele ténferegni egy darabig a cicának,de egy férfinak már gyenge
http://www.origo.hu/utazas/hir... jó arc lehet a csóka!
egy ismerősnek gázos van, vagyis benzines csak rá van téve egy kis reduktor meg egy pg gázpalack, a locsoló szivattyú is így működik nekeik
Valóban nincs,ahogyan a prepperkedésben sincs
Oksa nekem tök vadidegen. Ilyennel sosem jártam. SM fórum népe. Kinek van tapasztalata a típussal? (Csak hogy ne kelljen visszakeresni: Yamaha DT 175, dunsztom sincs milyen évjárat)
olvasok róla mindjárt , most írok egy metódust ...nagyon...