Kezdem érteni, az a bajod, hogy le sem szar, akkor bocs, jó próbálkozást! ......ami engem zavart abban ahogy titeket zavar a lány az a sokszorosság, nem elég egyszer? Ha nem, akkor ott van valami a háttérben.
Ok, akkor jelentsd Te is, ha valami zavar akkor ignorálom, ha viszont vitázni kezdek akkor nem zavar hanem vitapartnernek tekintem, ha idegesít ignorálom, nyilván velem is ezt teszik páran, miért ne? Viszony ahogy lejjebb írtam az állandó rinya elég gáz, az inkább azt jelzni nekem, hogy aki folyton így basztat valakit akkor az akar tőle valamit csak épp szarnak a fejére és ettől ideges. Én legfeljebb egyszer írom le ha zavar valaki oszt utána törlés.
Én speciel nem nézem meg a galériákat,amiket feltölt,mert hányinger.Belépsz,és szinte csak az Ő exhibicionista galériáit látod.Na meg az orrba szájba reklámozott csodaszerek.Szánalmas szegény.
Gondolod ki kell oktatnod? Ráadásul mondvacsinált érvekkel és vádakkal?
Kizárólag annyit szeretnék, hogy mérsékelje magát. Mert mikor eljutott hozzá a hír, hogy ezt azért nem így kellene, nem egy, hanem háron galerit tolt. Aztán, ha visszaolvasod az üzenőfalat, miket írt, megtudod mi miért.
Nem kell törölni. Az se baj, hogy nő.
De kibaszott idegesítő
Így versbe szedve
70 vesszőre jut egyetlen pont. Minden tervben van. Minden IS. Belebeszél mindenbe, ha mást nem, legalább egy "szerintem is"-t. Mi ez, ha nem kényszer?
kiborító, nem?
Ha ekkora a gond akkor jelezd az üzemeltetők felé és ha jogos a problémád akkor nyilván törlik a kolleginát......viszont a folytonos rinya is unalmas, ha nekünk írjátok ide 3-4-en naponta 100X, hogy mennyire szar, hogy vannak itt lányok attól mi változik? Ha elmennek akkor mi változik? Jóleső kellemes érzés (esetleg cad orgazmus) amikor sikerül elérnem azt, hogy valakit eltüntetek valahonnan? Pusztán megérteni szeretném a motivációt?
"A postaládára is ki szokták írni, hogy reklámanyagot nem kérünk. A spamokat is lehet szűrni. A hírfolyamról le lehet íratkozni. Hát had ne kelljen már tűrni az ámokfutást, még ha az oly önmegvalósító, akkor sem.
Egyébként a nagy duma helyett csak egy promóciós maszlag az egész. Szó sincs az önmegvalósításról." kaptam üzenetben, hogy itt írta vki, cickafarkam tudja ki, nem is érdekel, de van benne némi inteliigencia, így reagálok rá: így van, valóban akad néha egy két érdekesség, mint a cikk, ezekre a reakcióm:
1, motoros téma, mint a napokban is láthattuk az albumok között, nem csak én festem ám a gumim - én eddig is tudtam ezt....
2, lehetőség, lehetőség van kikapcsolni a hsz-eket? igen, lehetőség van betagelni, hogy reklám? igen? be van? igen? inentől kezdve what is the problem?
3, ezek vkinek hasznos cuccok, nem tudott róla, érdekli, megnézi, többen írtak, tök jól bevált nekik, és megköszönték
4, a tire penz cikk kicsit valóban nyálas lett, de hát nagy volt az öröm, és mai napig imádom a kibaszott tire penzt , és amikor más nyugalmat keresek a motorozás témában, kurva jól esik, hogy festegetem a gumim, elvagyok nyugalomban a motorommal, vagy épp nyalogatom, és nekem tetszik, és hiteles termékek.
5, kurvára telibe szarom, hogy mi az önmegvalósítás számodra, én és "jó pár" ember tudja, mit csinálok, és hogy valósítom meg önmagam, de ajánlom neked a flow című könyvet, abból tanulhatsz, pszsichológia az alapja, szólj ha nem értesz vmit , szívesen segítek
6, (azt sem tudod, mi mennyi mindent értem el 2 év alatt, nem fényezem magam, elég fényes pont a motorom, de tettem le igencsak, és fogok is, csak hogy megnyugodj)
7, én örülök, hogy van lehetőségem ezeket a "reklámokat" megírni, és nekem amire van lehetőségem, élek vele, ha az úgy tetszik, jó érzés , hogy támogatóim vannak, és 23 ezer ember elé kiteszik a cikkem, mert szerintük alkalmas rá, ez a gyártók döntése, majd ők tudják, mi mire alkalmas, én meg persze hogy kiteszem, elvégre motoros, van, akinek hasznos! részemről hirtelen ennyi
Félreértesz, én véleményt sem akarok nyilvánítani mert nem érdekel viszont ha érdekelne és lenne véleményem és az rossz lenne akkor sem lenne jogom elzavarni senkit sehonnan, ha engem zavar akkor én lépek le egy olyan fórtumról ahová egy vasat sem fizetek. Nem vagyok jó viszonyban a fórumról pár emberrel, de nem fogok senkivel dem hadakozni, hogy húzzon el innen, milyen jogon? Ha nem tetszik ne nézd oszt jónapot, nézd azokét akiké tetszik.
Kizárólag annyit szeretnék, hogy mérsékelje magát. Mert mikor eljutott hozzá a hír, hogy ezt azért nem így kellene, nem egy, hanem háron galerit tolt. Aztán, ha visszaolvasod az üzenőfalat, miket írt, megtudod mi miért.
De kibaszott idegesítő
Így versbe szedve
70 vesszőre jut egyetlen pont. Minden tervben van. Minden IS. Belebeszél mindenbe, ha mást nem, legalább egy "szerintem is"-t. Mi ez, ha nem kényszer?
kiborító, nem?
A motorod orommel fogadom, azt bedobhatod itt is
Nem kell, hogy lemondj a nokrol. Ok mondanak le Rolad
Igen. Valós érv.
túl leszel rajta, aztán lehet újra :)
Senkit nem érdekel az ámokfutása, ha nem tör össze semmit.
Egyébként a nagy duma helyett csak egy promóciós maszlag az egész. Szó sincs az önmegvalósításról." kaptam üzenetben, hogy itt írta vki, cickafarkam tudja ki, nem is érdekel, de van benne némi inteliigencia, így reagálok rá: így van, valóban akad néha egy két érdekesség, mint a cikk, ezekre a reakcióm:
1, motoros téma, mint a napokban is láthattuk az albumok között, nem csak én festem ám a gumim - én eddig is tudtam ezt....
2, lehetőség, lehetőség van kikapcsolni a hsz-eket? igen, lehetőség van betagelni, hogy reklám? igen? be van? igen? inentől kezdve what is the problem?
3, ezek vkinek hasznos cuccok, nem tudott róla, érdekli, megnézi, többen írtak, tök jól bevált nekik, és megköszönték
4, a tire penz cikk kicsit valóban nyálas lett, de hát nagy volt az öröm, és mai napig imádom a kibaszott tire penzt , és amikor más nyugalmat keresek a motorozás témában, kurva jól esik, hogy festegetem a gumim, elvagyok nyugalomban a motorommal, vagy épp nyalogatom, és nekem tetszik, és hiteles termékek.
5, kurvára telibe szarom, hogy mi az önmegvalósítás számodra, én és "jó pár" ember tudja, mit csinálok, és hogy valósítom meg önmagam, de ajánlom neked a flow című könyvet, abból tanulhatsz, pszsichológia az alapja, szólj ha nem értesz vmit , szívesen segítek
6, (azt sem tudod, mi mennyi mindent értem el 2 év alatt, nem fényezem magam, elég fényes pont a motorom, de tettem le igencsak, és fogok is, csak hogy megnyugodj)
7, én örülök, hogy van lehetőségem ezeket a "reklámokat" megírni, és nekem amire van lehetőségem, élek vele, ha az úgy tetszik, jó érzés , hogy támogatóim vannak, és 23 ezer ember elé kiteszik a cikkem, mert szerintük alkalmas rá, ez a gyártók döntése, majd ők tudják, mi mire alkalmas, én meg persze hogy kiteszem, elvégre motoros, van, akinek hasznos! részemről hirtelen ennyi