Az lenne a nem gyenge tiltana mindenki mindenkit. Sokáig én is belementem mindenféle fingfűrészelésbe, de már régóta kihagyom éppen elég nyűg a kettő márka amiket használok.
Mondom, front van. Sokan érzékenyek rá.
Rájöttem hagyom a pi-ba az összes ideges csókát, nem önmaga egyik sem.
Ideiglenesen letiltottam, mert nem tudom olvasni tőlük a fórumot, majd holnap kiszedem a tiltást, hátha tudnak értelmesen dumálni.
Megeszi, persze, de több év alatt.
Nagyobb súlyra van szélesebb gurtni. Nagyapám faredőnye sem volt könnyű.
Abban persze igazad van, hogy nagy súlyt jobb villanymotorral emelgetni, mint kézzel.
Igen, ez a deffinició korrekt, de nem kizárólagos. Ugye az Ah mindig a feszültséggel együtt van megadva. Ez így együtt pedig azonos a Wh mértékegységgel.
Lehet autószerelőknél nem, de elektronikai körökben a Wh is elterjedt mivel egy akkuban tárolható energia függ a feszültségétől is, így különböző feszültségű akkuk esetén sokkal jobban jellemzi és összehasonlíthatób, plusz ha tudod mekkora teljesítménnyel akarod terhelni, akkor számolni is egyszerűbb ha egyből Wh van megadva.
Nézd meg a laptopod akkuját. Jó eséllyel azon is rajta van.
Végezetül: "Higgy nekem, mérnök vagyok" ez a szakmám, lehet nem kéne kioktatnod olyan dolgokról amihez nem értesz
Amióta "felfedeződött" a nemtetszésem, csak védekezek. Leírtam mit szeretnék. Az te vagy a harmadik, akinek el kell ismételnem, hogy nem azt kéred rajtam számon, amit mondok. Zoli érti, csak tagadja. Sanyi talán megértette. Neked is azt tudom mondani, olvasd el még egyszer.
Rájöttem hagyom a pi-ba az összes ideges csókát, nem önmaga egyik sem.
Ideiglenesen letiltottam, mert nem tudom olvasni tőlük a fórumot, majd holnap kiszedem a tiltást, hátha tudnak értelmesen dumálni.
Kibujtál a válasz alól.
De értem.
A vita kell.Ez éltet.Alig várod.
Nagyobb súlyra van szélesebb gurtni. Nagyapám faredőnye sem volt könnyű.
Abban persze igazad van, hogy nagy súlyt jobb villanymotorral emelgetni, mint kézzel.
Lehet autószerelőknél nem, de elektronikai körökben a Wh is elterjedt mivel egy akkuban tárolható energia függ a feszültségétől is, így különböző feszültségű akkuk esetén sokkal jobban jellemzi és összehasonlíthatób, plusz ha tudod mekkora teljesítménnyel akarod terhelni, akkor számolni is egyszerűbb ha egyből Wh van megadva.
Nézd meg a laptopod akkuját. Jó eséllyel azon is rajta van.
Végezetül: "Higgy nekem, mérnök vagyok" ez a szakmám, lehet nem kéne kioktatnod olyan dolgokról amihez nem értesz
Nem.
Akkor?
Új TAJ kártya (3000-ért) Meg érvényes EU-s TAJ kártya (Ingyen) pipa. Csupán bő két órámba telt