Na azoknál sokkal lassabban ismeri fel az enyém is de aztán csak sikerül kiválasztani az ótó ikont utána már mehet a töltés akár heteken át... így voltam én is a hagyaték autó akkujával.
Évek óta nem volt itt nő, most felkeveredett kettő és elég hamar megjelentek akik el akarják zavarni őket, én még egyiknek sem láttem egyetlen galériáját sem (mondjuk senkiét sem) és csak olvasgatok mindenkit és van akinek az írásai zavarnak, de eszembe sem jutna, hogy ezért én elzavarjak bárkit is bárhonnan, nem tudom milyen frisztráció vezethet bárkinél is oda, hogy másoknak előírjon bármit is, de szerintem kezelhető, ha másképp nem hát a kikapcs gombbal. Nem véletlenül nem szerepelnek már régóta egyik motoros fórumon sem a lányaim, hogy miket kaptak priviben idióta többnyire egyedülálló vagy már az asszonyt unó faszrázóktól.
Nekem nem tudom milyen töltőm van. Nem csepp töltő az tuti. Még ilyen régi fajta. Enyhén szétesős nehéz dög. Még lehet rajta állítani hogy 12 vagy 24 V-os a rendszer. Mondjuk asszem ez a gomb már nem működik. Kb 10 Kiló de csinálja a dolgát. Ha meg nagyon elszaródott az aksim akkor átcammogok a szomszédba és ott van valami franc tudja mi. Kiskocsin hurcolja a zsolti. Annyi rajta a tekerő mint az égen a csillag és az ilyen félig dögledező akkukba is simán életet lehel vele. Nem tudom mi az de az tuti hogy van az oldalán 3 fázisú ajzat és 3 fázisról is megy.
hát nem tudom jó pár hete a gyomrom reggel furcsa igen... van hogy picit szédülök is (nem, nem vagyok terhes :) ) meg ha sok koffeint iszom, pl energiaital és kv is, akkor ilyen nagyon furcsán szoktam néha magam érezni, lehet kevés folyadékot iszom melette, ami "normális", sőt biztos... múltkor egész nap nem tudtam felkellni, émelyegtem, barátok jöttek segíteni, mi van, azt hittem majd meghalok...
Nekem is van, de nem hasznalom mindenhol. Inkabb azert lett felszerelve az ajtora, hogy ha elutazunk, de az elmult egy evben nem mentunk el huzamosabb idore, meg sejtesem szerint nem is fogunk, szoval egyszer engedtuk le. Amikor kiprobaltuk
Szerintem nincs olyan,hogy motoros társadalom!
Emberek vannak akik ezzel,azzal járnak!
Van akinek többet jelent van akinek szart sem!
SOHA nem mentem még el szerelő motoros mellett.legyen az Romet vagy Gold Wing!
Volt olyan prémium hülye aki éppen le nem hányt mert a kawámmal megálltam megkérdezni,hogy mi a baj,meg volt olyan pannóniás aki sírva röhögte el,hogy vagy 15 "motoros" ment már el mellette
Amiről te fantáziálsz,hogy "szerressük egymást gyerekek" az nem létezik és soha nem is fog!
Ráadásul azt mondod,hogy 1-2mp alatt tudsz változni,na van aki szerint (szerintem sem) ez nem normális!
Én nem foglak cseszegetni mert minek?
De azt ne gondold már,hogy azért mert belibbentél ide a gondjaid után amiket megoldottál(vagy nem) mindenki hasra fog esni!?
Mint már említettem szerintem egy dologgal verted le a biztit,ez pedig a komment letiltása!
Ott aki akarná kitombolná magát oszt jóvan!
De ha téged ez szórakoztat akkor csináld,mert azért tuti van benne egy kis provokáció is!
További kitűnő napot kívánok!!
Miota babat varok jobban odafigyelek a kajalasra meg nem kavezok tul gyakran. De amugy sosem voltam elotte rosszul. De mikyen rosszullet fog el? Gyomorfajdalom, hanyinger, fejfajas? Mert mind mas miatt lehet. Anyam konkretan koffeinfuggo ugymond, neki siman elkezd fajni a feje, ha nem jut egy csepo kavehoz. Es a placebo se mukodik nala, mert egyszer direkt kicsereltuk koffeinmentesre , nem tudott rola, aztan panaszkodott hogy faj a feje. 2 napig 'jatszottunk' vele, aztan nem szivattuk tovabb.
Nekem sajnos nincs vele szerencsém, tavaly óta kezdte el, hogy töltés megkezdéséhez kb. 10-20 alkalommal meg kell nyomni az indító gombot mire nagy kegyesen méltóztatik neki elindulni.
A lányom lakásának a bejárati ajtajára szereltetett az előző tulajdonos elektromos redőnyt, az első alkalommal megszabadultunk tőle, pont az ilyen esetek megelőzése miatt.
így van időnként tényleg sok vagyok, teljesen jogos! Ám meg lehet nézni, mikor van ez a sokkk hatás, mert azt már lusxus elemezni.... mert az már értelmesebb kategória...
jó lenne ha végre béke lenne, nyugalom, és annyiban motoros társadalom, hogy vkit nem bírok, legalább nem bántom, felesleges nekem esni, mert úgyis megyek a saját utamon, és nem hagyom senkinek, hogy útba álljon
sokkal jobb lenne barátkozni, segíteni egymást, nem a trollkodásnak élni meg baszogatásnak
az egyik gond Gergő, amit te már jól tudsz rólam, kurva sok oldalam van, ami mp-ről válthat egyikről a másiikra, és az egyik fehér, a másik fekete.... igen, elismerem, kibaszott komplikált ember vagyok, de a támadás csak erősebbé tesz...
Anyamek akartak az elektromos redonyt, en meg mondtam, higy Murphy torvenye nalam tuti eletbe lep. A 2. nap beszart az egyik ablaknal a motor. Az also szinten valami folyton lebassza a firelet, csutortokon vegre jonnek rendbe tenni a gany munkat a redonyosok. Nekem jo lett volna a huzogatos, de neeeem, kell az elektromos, mert ok jot akarnak nekem.
Aggregator. Lesz majd. Muszaj is lesz. Nincs gazom. Konkretan mindenem arammal mukodik. De szerencsere jo a szigeteles, ki lett tapasztalva, miutan a hoszivattyu epp december 25-en adta be a kulcsot..... 3 nap alatt 2 fokot hult a haz, pedig kinn se volt jo ido.
Kozben kiderult, nem az idojaras a ludas. Direkt kiszoltam a munkasoknak, hogy na mivan, hasznaltak valamit mar? Neeeem, neeeem, meg semmit. Lofaszt. Egy kibaszott hosszabbitojuk okozta az egeszet es meg hulyenek is nezik az embert bazdmeg.
Hagyjuk. szevasztok. leléptem. Felesleges értelmes kommunikáció úgy sem lesz itt órákon keresztül. Megy majd az egyre durvább személyeskedés meg a többi. Tök felesleges még olvasnom is.
Nekem nem tudom milyen töltőm van. Nem csepp töltő az tuti. Még ilyen régi fajta. Enyhén szétesős nehéz dög. Még lehet rajta állítani hogy 12 vagy 24 V-os a rendszer. Mondjuk asszem ez a gomb már nem működik. Kb 10 Kiló de csinálja a dolgát. Ha meg nagyon elszaródott az aksim akkor átcammogok a szomszédba és ott van valami franc tudja mi. Kiskocsin hurcolja a zsolti. Annyi rajta a tekerő mint az égen a csillag és az ilyen félig dögledező akkukba is simán életet lehel vele. Nem tudom mi az de az tuti hogy van az oldalán 3 fázisú ajzat és 3 fázisról is megy.
hát nem tudom jó pár hete a gyomrom reggel furcsa igen... van hogy picit szédülök is (nem, nem vagyok terhes :) ) meg ha sok koffeint iszom, pl energiaital és kv is, akkor ilyen nagyon furcsán szoktam néha magam érezni, lehet kevés folyadékot iszom melette, ami "normális", sőt biztos... múltkor egész nap nem tudtam felkellni, émelyegtem, barátok jöttek segíteni, mi van, azt hittem majd meghalok...
Emberek vannak akik ezzel,azzal járnak!
Van akinek többet jelent van akinek szart sem!
SOHA nem mentem még el szerelő motoros mellett.legyen az Romet vagy Gold Wing!
Volt olyan prémium hülye aki éppen le nem hányt mert a kawámmal megálltam megkérdezni,hogy mi a baj,meg volt olyan pannóniás aki sírva röhögte el,hogy vagy 15 "motoros" ment már el mellette
Amiről te fantáziálsz,hogy "szerressük egymást gyerekek" az nem létezik és soha nem is fog!
Ráadásul azt mondod,hogy 1-2mp alatt tudsz változni,na van aki szerint (szerintem sem) ez nem normális!
Én nem foglak cseszegetni mert minek?
De azt ne gondold már,hogy azért mert belibbentél ide a gondjaid után amiket megoldottál(vagy nem) mindenki hasra fog esni!?
Mint már említettem szerintem egy dologgal verted le a biztit,ez pedig a komment letiltása!
Ott aki akarná kitombolná magát oszt jóvan!
De ha téged ez szórakoztat akkor csináld,mert azért tuti van benne egy kis provokáció is!
További kitűnő napot kívánok!!
jó lenne ha végre béke lenne, nyugalom, és annyiban motoros társadalom, hogy vkit nem bírok, legalább nem bántom, felesleges nekem esni, mert úgyis megyek a saját utamon, és nem hagyom senkinek, hogy útba álljon
sokkal jobb lenne barátkozni, segíteni egymást, nem a trollkodásnak élni meg baszogatásnak
az egyik gond Gergő, amit te már jól tudsz rólam, kurva sok oldalam van, ami mp-ről válthat egyikről a másiikra, és az egyik fehér, a másik fekete.... igen, elismerem, kibaszott komplikált ember vagyok, de a támadás csak erősebbé tesz...
Aggregator. Lesz majd. Muszaj is lesz. Nincs gazom. Konkretan mindenem arammal mukodik. De szerencsere jo a szigeteles, ki lett tapasztalva, miutan a hoszivattyu epp december 25-en adta be a kulcsot..... 3 nap alatt 2 fokot hult a haz, pedig kinn se volt jo ido.
Kozben kiderult, nem az idojaras a ludas. Direkt kiszoltam a munkasoknak, hogy na mivan, hasznaltak valamit mar? Neeeem, neeeem, meg semmit. Lofaszt. Egy kibaszott hosszabbitojuk okozta az egeszet es meg hulyenek is nezik az embert bazdmeg.
Csá