Ez mind rendben. Elfogadom más emberek stílusát meg más emberek véleményét. De akkor ezek a más emberek is fogadják a többek stílusát és véleményét. Ne már csak nekem kelljen.
Pontosan itt ennyi hülye van (Pl én is) hogy bőven elfér. akkor meg mi értelme van basztatna egymást? Gyerekkori fusztráció? Régen ln voltam pici és terrorizáltak ezért most nekem is kell valakit állandóan basztatni? Nem értem a mögöttes értelmet. 1000+0 félék vagyunk mindannyian. Pocses állandóan olyan motorral jár aminek lukas a közepe, én akkora vagyk mint egy ház. Ini állandóan hajtja a vadakat az erdőben, FülöpGábor akkora lánckereket forgat a kezében mint egy konyha asztal. indenkinek meg van a maga stiklije. Pl 200 alatt szédül, vagy balra jobban borít mint jobbra. Vagy ha leveszi a lábát a lábtartóról akkor csak Bal majd Jobb láb sorrendben teszi vissza(Én ilyen vagyok) Vagy zavarja hogy a TV-n a hengerő piktogramja kör alakú és a negyedre a 10-es szám helyett a 9-es esik. Ez kibaszottul idegesít.
Csak azt nem értem hogy miért pont a Pinkkel van baj. Oké picit sok elfogadom, de ezen felül mi a baj?
ezt sem látom, mindegy... lényeg a lényeg, akinek vmi nem tetszik, tiltson le, amikor sokat pofázok oka van... nem fogom hagyni, hogy ismeretlen emberek bántsanak, kurvára nem érdekel a véleményük, nem az határoz meg engem, max ő saját magát , és ez is nagyon igaz:"Aki békében van önmagával, másokat is békén hagy! " elhiszem , hogy egyeseknek az tök jó időtöltés, hogy vkit szekáljanak, de sztem ennél hasznosabb dolgok is vannak az életben... ott vár mindenkit a szerpentines Alpok, pl
sztem mindenki magával foglakozzon, mit érhet el még az életben.... én meg egy szint alá nem megyek le, bármennyire könyörögnek érte, én azt is megértem, hogy nem vagyok szimpi, nincs ezzel baj, senkinek nem akarok megfelelni, önmagam adom, ha holnap egyszarvú lesz a siakomon és szivárvány színű motorom, mert gondoltam egyet 2 mp alatt, akkor olyan lesz, ha halálfejes mintázatú lesz vámpírfogas sisakkal, akkor olyan, amiben ameddig én jól érzem magam, és igen, megosztom a világgal, és igen, sokan szeretik, mert tudják, mi van mögötte, sokan személyesen ismernek, nem csak azt látják, hogy na pózol a pink motor mellett, és ez az amaz, de lássák ezt némelyek, nem gond, de minek fecsérlik az életükből rám a drága időt? ettől sztárok lesznek, nagy emberek, hogy engem szidnak? ugyan... hagyjuk már... a diploamtikus ember ott kezdi, hogy privátban megkeresem a másikat, ha annyira gondom van vele, és megkérdezem, mi van, esetleg segíteni szeretne vagy szimplán letilt és leszar, ENNYI
mit kell a másikat bántani? ocsmárolni? én kivel foglakozom? Meg lehet nézni, aki megérdemli...
Két halála van az akkunak: ha nincs töltve, illetve ha túl van töltve. Venni kell egy tizenvalahány eFt-os csepptöltőt, (pl. Bosch, CTEK, stb.), ráakasztani a ritkábban használt autót, vagy motort, és akkor nincs ilyen gond. Motorhoz pl. elég a legkisebb CTEK is. Autóhoz meg a Bosch C3-at javasolnám.
Ez egy nyilvános fórum,ráadásul nem vagyunk egyformák!
Ha neki ez a véleménye,hát ez!
Onnantól,hogy kiteszi az életét ide ezt el kell viselnie,vagy nem kell jönni!
Én még soha nem tiltottam le senkit és nem is fogok.
Szerintem is sok a cicus,de annyi hülye van itt,hogy bűven elfér
Ha kicsit többnek is gondolja magát ki nem szarja le,úgyis én vagyok a legszebb
Jano. elfogadom a vélemény különbséget. Csak azt nem értem igazából hogy mindenki akinek a hátán feláll a szőr és fennhangon harsogja, csupán 2 klikkelésre van attól hogy ne lássa azt ami zavarja. De mégis mindig csak szóvá teszi hogy ez meg az meg amaz zavarja. 2 klikk. Ennyi. Minden gond megoldva. Én Calm-al és Oszival is így jártam el. Klikkeltem kettőt és volt gond nincs gond.
Ennyi. Ellenben mégis mindig jönnek a bántó hozzászólások.
Pontosan itt ennyi hülye van (Pl én is) hogy bőven elfér. akkor meg mi értelme van basztatna egymást? Gyerekkori fusztráció? Régen ln voltam pici és terrorizáltak ezért most nekem is kell valakit állandóan basztatni? Nem értem a mögöttes értelmet. 1000+0 félék vagyunk mindannyian. Pocses állandóan olyan motorral jár aminek lukas a közepe, én akkora vagyk mint egy ház. Ini állandóan hajtja a vadakat az erdőben, FülöpGábor akkora lánckereket forgat a kezében mint egy konyha asztal. indenkinek meg van a maga stiklije. Pl 200 alatt szédül, vagy balra jobban borít mint jobbra. Vagy ha leveszi a lábát a lábtartóról akkor csak Bal majd Jobb láb sorrendben teszi vissza(Én ilyen vagyok) Vagy zavarja hogy a TV-n a hengerő piktogramja kör alakú és a negyedre a 10-es szám helyett a 9-es esik. Ez kibaszottul idegesít.
Csak azt nem értem hogy miért pont a Pinkkel van baj. Oké picit sok elfogadom, de ezen felül mi a baj?
sztem mindenki magával foglakozzon, mit érhet el még az életben.... én meg egy szint alá nem megyek le, bármennyire könyörögnek érte, én azt is megértem, hogy nem vagyok szimpi, nincs ezzel baj, senkinek nem akarok megfelelni, önmagam adom, ha holnap egyszarvú lesz a siakomon és szivárvány színű motorom, mert gondoltam egyet 2 mp alatt, akkor olyan lesz, ha halálfejes mintázatú lesz vámpírfogas sisakkal, akkor olyan, amiben ameddig én jól érzem magam, és igen, megosztom a világgal, és igen, sokan szeretik, mert tudják, mi van mögötte, sokan személyesen ismernek, nem csak azt látják, hogy na pózol a pink motor mellett, és ez az amaz, de lássák ezt némelyek, nem gond, de minek fecsérlik az életükből rám a drága időt? ettől sztárok lesznek, nagy emberek, hogy engem szidnak? ugyan... hagyjuk már... a diploamtikus ember ott kezdi, hogy privátban megkeresem a másikat, ha annyira gondom van vele, és megkérdezem, mi van, esetleg segíteni szeretne vagy szimplán letilt és leszar, ENNYI
mit kell a másikat bántani? ocsmárolni? én kivel foglakozom? Meg lehet nézni, aki megérdemli...
Ha neki ez a véleménye,hát ez!
Onnantól,hogy kiteszi az életét ide ezt el kell viselnie,vagy nem kell jönni!
Én még soha nem tiltottam le senkit és nem is fogok.
Szerintem is sok a cicus,de annyi hülye van itt,hogy bűven elfér
Ha kicsit többnek is gondolja magát ki nem szarja le,úgyis én vagyok a legszebb
Majd szóljatok ha befejeztétek, akkor visszajövök. Addig felesleges.
Programfejlesztő... "mibaz'meg?"
Ennyi. Ellenben mégis mindig jönnek a bántó hozzászólások.
Amúgy lehet jó arc, de a net nem neki való
Meg máshogy sem
Az irégység az én szótáramból is hiányzik