Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi más
Örülj,hogy menni tudsz
Fel lehet nyitni a garazsajtot kivulrol is, de egymagam a jelenlegi helyzetben nem probalkozok vele
Voltam már vele olyan helyeken,hogy még egy szöget sem tudsz venni nem hogy akkut
A fagyizós dolgot meg jobb ha megszokod mert májusig ez lesz
tök mindegy, hogy milyen az ajtó, a nyílásméret a fontos. Az ilyen teraszajtónál a nyílás biztos, hogy több, mint 160.
A gyújtás működik, na és a többi? Abba a kis belpiacos gyöszbe a Honda Dio robogó elektromos rendszerét szerelték: a (gyújtáson kívüli) generátortekercs 60W-ot volt képes leadni, azt is 7000 fordulat felett. A gyári fényszóróizzója 25/25W-os nem halogén volt, kb. Babetta színvonalú világítást biztosítva. Ezt kicserélve 35/35W-os HS4-es halogénre már komoly töltési problémáim lettek, amit csak a műszerfal és a helyzetjelzők LED-esítésével, és a gyári 6Ah-s akku 9Ah-sra cserélésével tudtam megnyugtatóan kiküszöbölni. Így már elbírta a GPS-t is. Szerencsére csak hosszú utakra használtam, a városban, kis fordulaton járva tuti mindig lemerült volna az akksija.
Azért én beletörölném a függönybe!
Ha figyelmesen olvastál láthattad,hogy azt írtam nekem mindegy,de beszélgetni attól még lehet?!
Nem trágárkodtam,de ha van egy véleményem akkor azt közlöm s mint látszik vállalom a pofám is hozzá!
Na az L2 803ccm azt löködhetném lábbal előre... eldugnék én egész nap csak löködni ne kéne!
Egy akku nem az apokalipszis,elmész és veszel másikat.
Az hogy ma nem nyit ki a fagyizó az már az.
Hááát nalam tobb ablak is eleg szeles........ illetve van koztuk ilyen csusztatos teraszajto is.
Persze egy ilyen egyszerű elektronika nem bír el sok mindent,de azért megnyugtató,hogy amíg nem jön az apokalipszis addig műxik!
Ok, mindenben igazatok van, de nem mindegy? Aki annak ellenére néz valamit, hogy utálja akkor az épp mit csinál? Kínozza magát? Minek? Vagy ez egy betegség? Én átugrom a hszeit annak akié nem érdekelnek oszt jónapot, valamiért nem értem ezt a vehemenciát ahogy hozzáálltok pl. ehhez az ügyhöz, ok elmegy, de utána ki lesz a következő?
igen, igen, mértük és elég durva volt, jól írod , mostanában próbálom azt, hogy mikor közvetlen felkelek, nem iszom energiaitalt lefele garázsba menet, hanem csak ha beérek, itt egy kv, de ezen a héten ezt a szabályom megszegtem...

neked terhesség alatt esetleg kv-val van vmi új érdekesség? észleltél bármit?
De elindult 9,6 voltról igaz kapcsolgatta magát annyit, azt hittem meg őrült!
A kis Honda CBX125 Custom csopperem is ilyen volt. Teljesen lemerített akksival, rajta ülve, lábbal előre lökdösve magamat is 2 méteren belül beindult. Tehát még "tolni" sem kellett.
Felnyomhatja a vernyomasod is. En is regen ugy ittam a kavet, mint a kakaot, ram is szolt anyam, hogy nem kene, mert neki se jo a vernyomasa, en is orokolhettem gebaszt. De sose ereztem, hogy rosszul lennek. Aztan direkt egy kave elott es utana fel oraval lemertem a vernyomasom. Elotte tok normal, utana 180/110re ment fel... Szoval visszafogtam napi 2 adagra.
Jól írja MuZ.Te már csak pusztán kedvtelésből provokálod az embereket.De ne álszenteskedj,mert már eleve így "mutatkoztál" be,hogy az első galériádhoz sem lehetett hozzászólni.Aki ennyire egoista,az a kritikát nem bírja?
Ebben is jó a CTEK, mert először elemez, aztán nekiesik. A 7 töltési fázis nem hülyeség
Nekem ha megellene az xs akkor ugyanezt fogok venni, mert tökéletes a motor akkujához. Télen havonta egy-egy hetet szokott rajta lenni. Mért ne maradnál? Azért ha tudod nézd meg neki honnét nőt ki a lába...
ténlyeg, vmikor azt is kellene nekem venni...
Van.
Ezt imádom ezekben a régi szarokban,hogy mindenre gondoltak!
Az XT-nek két körön van az "elektromossága"
,ha kidobod az aksit ,fesszabályzót meg amit akarsz akkor is gyúlik s megy
Nyilván fedélzeti kompjúterről nem beszélhetünk
Nagy élmény lehetne pedig ha haza érkezéskor toporoghat az ember a leeresztett redőny előtt, mert mondjuk egy kis áramszünet miatt nem lehet feltekerni. Meg ugye a nem kívánatos egyedeknek is jelzésértékű a leeresztett redőny.
Ha nagyon gatya, nem fogja elkezdeni a töltési folyamatot - ilyenkor jó, ha van polcon egy "békebeli" töltő, ami feltámasztja az akkut a tetszhalál állapotból.