Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az akkuk kapacitásának miért KWh a mértékegységé? Nem inkább Ah? Ha 600W-os a UPS, hiába a sok akku, a nagyobb fogyasztókat akkor sem fogja vinni, nem?
A véleményt elmondtad,nem értettem egyet veled és így átmentél vulgárisba.
Ez már jelzi is a személyiségedet.
A képlet egyszerű mivel a pink csaj nem megy szokd meg,tiltsd le.Valószínűasítem hogy azért nem teszed mert így nem tudsz feleslegesen sipákolni és mellédumálni.
Téged is rohadt nehéz elviselni (mivel egy kifejezett irritáló baromarcú vagy)mégsem ugatom neked kétpercenként hogy húzz el.
Engem jobban zavar ha valaki másokat baszogat.
Nem elfér? Ami nem érdekel azt átlapozom. Ha nagyon nem érdekel letiltom, de téged nem szívesen tiltanálak le, szóval maradjunk annyiban hogy frontérzékeny vagy
elérhetőségeim meg ezrével tárulkoznak az interneten , aki akar, elér, megtalál mindig
Na ezért nem kell tiltani senkit.
Nekem erre van a szünetmentes.
Ebből a 600W-os van. Ezt folyamatosban bírja, nem úgy mint az olcsó számítógéphez adott UPC-ek.
http://www.iparielektronikai.h...
Apránként az összegyűjtögetett akkukból már 8kWh-nyi kapacitásom van mögötte, ez elég pár nap áramszünetre.
ha vkinek vmi nyűgje , baja van meg keressen meg privátban és beszélgessünk, vagy kérjen, amit szeretne, kommunikáljon személyesen felém, de anélkül nem tudok róla... nya, mára pont ebből, remélem béke lesz már végre
Csak a számba ne...
Akkó nem vagy buzi
Pontosan neked nem kellene a mellédumát emlegetned seggfej! Ki volt az aki szarozott velem mer elmondtam a véleményem a trájumpf lámpáról? Baszki! Te prédikálsz?
Ha 20 nigger baszna titeket akkor kemény napotok lenne.
En ezt csupa szeretetbol tennem!!
Akkor most már Te is utálol
kemény napunk van!
Mar mondtam, hogy van flexem
Akkor minimum 4 furikosba mert kisebbe nem férek bele.
Ha nem vetted volna észre, nem lát. Nem le sem szar. Nem kell a szar duma a"mernő, mer dugni akarod" kártyával. Megnézni nem utána járni nem. Persze csak te vagy villamos...
Szivem szerint belebasznalak a betonkeverobe , csak ugy csajosan
Meg engem is itt vagyok halikanyalikamarikapalika!
a fenét
Meg téged is el kell viselni
Nyugi, rinyalni csak mi lanyok tudunk.
És ezzel már magam is beléptem az állandó rinyálók táborába, ezzel ezt szeretném befejezni, amit akartam leírtam.
Ha nem akarsz az pont jó mert nem látod.A többi csak melléduma.
Ha nem akarod nem teszed.Pont.
Ő teszi.De mint sándor írta ez az oldal nyilvános közösségi.Tehát minden megy bele,aki nem akar és az is aki nem.
Valószínű hogy te meg morogni,ítélkezni,csesztetni akarod.Ez boldogít.
Téged is el kell viselni meg őt is.