miskolcon vagy miskolc környékén 30km belül(nyugat-délnyugat irányban) tud valaki olcsó egyszerű szállást ahol nem hisztiznek az 1(péntek) éjszaka miatt?
3 emberre 1 szoba ilyen 10 ezerig érdekelne
a neten van sok hely, de csak a kínlódás van az egy éj miatt vagy huszonezer a 3 főre
Mondjuk én terepre beöltözöm.
Volt már olyan,hogy ha nincs rajtam a protektor ing akkor tuti felrobban a könyököm egy vigyázón,a kövesen abszolvált esés után.
Így csak a könyökvédő megtolta a bőrt a karomon
Utcán én is laza vagyok,sokszor atléta ,rövidgyatya kombo,de kesztyűt akkor is veszek
én mindig minimális védőfelszereléssel tolom
így azért többb az esély a sérülésre
bár a többsége profi cuccban is védhetetlen lett volna egyedül a szegycsont t9rések ami biztos elkerülhetőek lrttek volna meg talán a felkar repedés ami kimaradt a listából
Ellenpélda
A több mint 30 év alatt megszámlálhatatlan esés,közúton és terepen egyaránt,jó sok látványos,stop táblánál elémfordulós,repülős,terepen hátraszaltós és semmi törés
Na az elmebeteg sportok netovábbja nálam. Bár a Z ligában akadnak még gyöngyszemek mint a fűnyíró traki verseny meg a többi baromság de az "A" ligában szerintem a TT után ehhez kell a legtöbb hülyeségnek fejben lennie. IMÁDOM
most hogy voltam ebben a szar időben belvárosban eu kártyát én is csináltatni, leparkolok, látom visszapillantóban jön oda egy rendőr, hm- hm mondom na vajon mit vétettem...
letegez, tök laza, jaj álljak már picit át máshova, mert vmi tűzoltós felvonulás lesz, egyébként extrém a motorom :D nézek körbe , mondom oda a fűre jó lesz? kérdezi ezzel a motorral oda lemersz menni (nem sima füves rész volt) ? mondom persze , mosolyogva továbbment meg rám nézett vissza, mikor levettem sisakot :) bocsi, csak beugrott
nem aszfalton esek
akkor nézzük
bordatörések
szegycsont törés 2x
pár bokaficam(volt ami csizmában)
térdszalag szakadás-nyúlás
egy izmosabb szem sérülés(bár ez az egy nem esés következménye
pár lila folt a legdurvább kb a5 méretű
plusz egy csomó "csak pár napig fáj" apróság
mindezt maxi 40-el
és sok-sok olyan esés-kelés ami után azt furcsálltam hogy semmi sem fájt.......
havert egy hete belelökték az árokba biciklivel és olyan bénán esett hogy kitört a nyaka ott helyben
szóval baszhatod te a faleveleket
3 emberre 1 szoba ilyen 10 ezerig érdekelne
a neten van sok hely, de csak a kínlódás van az egy éj miatt vagy huszonezer a 3 főre
Olyat vettem, amin csúszóbetétek vannak, mert ha letenyerelsz, így nem fordul alád és több esélye van a válladnak
Volt már olyan,hogy ha nincs rajtam a protektor ing akkor tuti felrobban a könyököm egy vigyázón,a kövesen abszolvált esés után.
Így csak a könyökvédő megtolta a bőrt a karomon
Utcán én is laza vagyok,sokszor atléta ,rövidgyatya kombo,de kesztyűt akkor is veszek
így azért többb az esély a sérülésre
bár a többsége profi cuccban is védhetetlen lett volna egyedül a szegycsont t9rések ami biztos elkerülhetőek lrttek volna meg talán a felkar repedés ami kimaradt a listából
A több mint 30 év alatt megszámlálhatatlan esés,közúton és terepen egyaránt,jó sok látványos,stop táblánál elémfordulós,repülős,terepen hátraszaltós és semmi törés
https://www.sportmotor.hu/vide...
letegez, tök laza, jaj álljak már picit át máshova, mert vmi tűzoltós felvonulás lesz, egyébként extrém a motorom :D nézek körbe , mondom oda a fűre jó lesz? kérdezi ezzel a motorral oda lemersz menni (nem sima füves rész volt) ? mondom persze , mosolyogva továbbment meg rám nézett vissza, mikor levettem sisakot :) bocsi, csak beugrott
akkor nézzük
bordatörések
szegycsont törés 2x
pár bokaficam(volt ami csizmában)
térdszalag szakadás-nyúlás
egy izmosabb szem sérülés(bár ez az egy nem esés következménye
pár lila folt a legdurvább kb a5 méretű
plusz egy csomó "csak pár napig fáj" apróság
mindezt maxi 40-el
és sok-sok olyan esés-kelés ami után azt furcsálltam hogy semmi sem fájt.......
havert egy hete belelökték az árokba biciklivel és olyan bénán esett hogy kitört a nyaka ott helyben
szóval baszhatod te a faleveleket