Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az érdekes lessz,valszeg jövőre sokat fogok arra járni.
Győrben tudnék de az asszem nem lesz jó.
miskolcon vagy miskolc környékén 30km belül(nyugat-délnyugat irányban) tud valaki olcsó egyszerű szállást ahol nem hisztiznek az 1(péntek) éjszaka miatt?
3 emberre 1 szoba ilyen 10 ezerig érdekelne
a neten van sok hely, de csak a kínlódás van az egy éj miatt vagy huszonezer a 3 főre
hétvégén láttam, elég durván nézett ki
Ja ha rálépnél a kezedre...
A szívás amikor megdobja és lezúzza mindkét oldalát,de láttam már hogy tetőre érkezett.
Haver szerint méterenként 30 ezer. Ha olaj is van, akkor 50
Elvileg a térd-kéz-váll-fej-tor-potroh................aztán csak nézed hogy de drága lesz ez.
Míg ejtőernyőztem, ennél nagyobb hülyékkel is találkoztam...
Kesztyű ér le először...
Olyat vettem, amin csúszóbetétek vannak, mert ha letenyerelsz, így nem fordul alád és több esélye van a válladnak
A fagyott földre, ami kb beton
nem is egy fisfos dt-t......
Hát Kötél Pista az 1000RR - rel is így megy...
Első motornak... Nóóórmális?
Szevasz! Jó legyél, és szobatiszta!
Mondjuk én terepre beöltözöm.
Volt már olyan,hogy ha nincs rajtam a protektor ing akkor tuti felrobban a könyököm egy vigyázón,a kövesen abszolvált esés után.
Így csak a könyökvédő megtolta a bőrt a karomon
Utcán én is laza vagyok,sokszor atléta ,rövidgyatya kombo,de kesztyűt akkor is veszek
én mindig minimális védőfelszereléssel tolom
így azért többb az esély a sérülésre
bár a többsége profi cuccban is védhetetlen lett volna egyedül a szegycsont t9rések ami biztos elkerülhetőek lrttek volna meg talán a felkar repedés ami kimaradt a listából
Ellenpélda
A több mint 30 év alatt megszámlálhatatlan esés,közúton és terepen egyaránt,jó sok látványos,stop táblánál elémfordulós,repülős,terepen hátraszaltós és semmi törés
Na jól van én elcsorgok. Majd holnap jövök. aztán jól viselkedjetek ám. Mert összeráncolom különben a szemöldökömet. aztán lesz ne mulass. Szevasztok
Na az elmebeteg sportok netovábbja nálam. Bár a Z ligában akadnak még gyöngyszemek mint a fűnyíró traki verseny meg a többi baromság de az "A" ligában szerintem a TT után ehhez kell a legtöbb hülyeségnek fejben lennie. IMÁDOM

https://www.sportmotor.hu/vide...
most hogy voltam ebben a szar időben belvárosban eu kártyát én is csináltatni, leparkolok, látom visszapillantóban jön oda egy rendőr, hm- hm mondom na vajon mit vétettem...
letegez, tök laza, jaj álljak már picit át máshova, mert vmi tűzoltós felvonulás lesz, egyébként extrém a motorom :D nézek körbe , mondom oda a fűre jó lesz? kérdezi ezzel a motorral oda lemersz menni (nem sima füves rész volt) ? mondom persze , mosolyogva továbbment meg rám nézett vissza, mikor levettem sisakot :) bocsi, csak beugrott
Jó de legalább placebónak jó hogy azt hiszem hogy puhábbra esek. :-D
nem aszfalton esek
akkor nézzük
bordatörések
szegycsont törés 2x
pár bokaficam(volt ami csizmában)
térdszalag szakadás-nyúlás
egy izmosabb szem sérülés(bár ez az egy nem esés következménye
pár lila folt a legdurvább kb a5 méretű
plusz egy csomó "csak pár napig fáj" apróság
mindezt maxi 40-el
és sok-sok olyan esés-kelés ami után azt furcsálltam hogy semmi sem fájt.......
havert egy hete belelökték az árokba biciklivel és olyan bénán esett hogy kitört a nyaka ott helyben
szóval baszhatod te a faleveleket