Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha esetleg durva voltam mint lópokróc akkor... akkor suldigungot kérek mindkettő művésznőtől.
Én nem így látom.De elfogadlak és nem írom be napi 4-5-8x hogy takarodj az oldalról.
De te nem írod ki, hogy "nem kérsz" csak szidod.
Rákattintasz a felhasználó nevére> felhasználó tiltása
és soha többet nem kell tűrnöd. Ilyen egyszerű.
belenéztem a babettás videóba, fantasztikus: rollerezve megy fel a Fogarasra
Én igen,látod a gombák IQ szintjén álló emberrel is szóbaállok.
Te tanultál?
Amúgy Maxtorman egyáltalán nem rossz fej sőt, és még csak nem is egy tanulatlan fajankó Téged sem tartalak egy idiótának egyáltalán ezért nem értem az egymás baszakodását már elég rég óta...
Ja, bocs. Azt hittem meg szeretnéd érteni.
Ha nem, hát nem.
De ugye most sem te savazol?
Anettka kislánya és tényleg
A valószínűsítésem szerint a személyiséged a mindegy mit csak lehúzni,rinyálni,elküldeni a fenébe stílusig fejlődött.
Tanulhatnál egy kis zent.Jobban menne az elfogadás.
Szerintem kár egymást idegállapotba hoznotok a gumipiktor miatt én jókat nevetek a ferde nyakú pózerkodáson, komolyan mondom mintha Anettka kislánya volna. Ha neki ez kell had csinálja... én le nem tiltanám.
5,2 m2-es
kb. 3,6 kg/m2 az alu redőny tömege, nálam van kb. 5,2 m2 redőny. Naponta fel-le párszor és megeszi egy idő után, hidd el;). Persze, balfaszok minden szakmában vannak.
Az előbb kérted ki hogy nem mondhatom meg mit tégy.
De te teheted?
Basszus a következetesség ékes példája vagy.
Vagyis a vicc karakter.
Nem jól érted.
Az asszony is köszöni, jól van.
Olvass a mai anyagban. Hátha...
Nehéz téged komolyan venni baszki.Tehát ha jól értem neked lehet mindenről véleményed mást elküldhetsz a faszba de ha téged küldenek az nem tetszik.
Elég szomorú életed van............otthagyott az asszony vagy mi?
Na az is a redőnyös munkáját "dícséri" amikor a gurtni elkopik.
Nálam vagy 3 helyen dörzsölődött a műanyag keretbe fúrt lyuk peremén.
Befúrtam egyenesbe beraktam 1-1 vezetődugót, azóta nincs gond.
A nehéz felhúzás is emiatt szokott lenni.
Redőnyös meló az cigány munka volt mindig is, nem a diplomások végzik.
Nos.
Ki is a vulgáris? Ki savazza a másikat?
Ja és köszi, hogy ismét meg kívánod mondani, mit, miért, hogyan tegyek, miről, milyen véleményem lehet.
Fogd már fel hogy egy rinyáló picsa lettél aki azért remeg kit tud savazni.Lehetnél férfi és kussban tűrnéd de neeeeem.Már többeket is zavar ez a sírás amit lejtesz.
Tiltsd a faszba ha zavar mondtam már.
De valószínű a kisstílű savazás a célod ezért nem tiltod.
b+
pinkicica exhibicionizmusa zavar, de a bélműködésed szerinted közérdeklődésre számíthat?
??
"Kémiai energiatárolóknál, azaz az akkumulátoroknál a kapacitás precízen megadott feltételek mellett a forrás töltéstároló képességét jellemzi.
Indító akkumulátoroknál –illetve munka akkumulátoroknál ezt amperórában (Ah) adják meg."
"8kWh-nyi kapacitásom van mögötte" - elárulod, hogy ez végül is milyen akkukból tevődik össze, mert számomra nem világos.
Igen persze megint én voltam vulgáris.
Megígértem neked, hogy seggfejnek szólítalak, ha belémkötsz. Ennek ellenére is ritkán élek vele.
Átmentem vulgárisba?
Órákon át csesztettél, aztán azt nyilatkozod, nehogy egy mz-s mondja meg, azt is másnak, majd joval később, máshol pocséknak nyilvánítod. Hát...
Ha eljutna a tudatodig csak az amit ma leírtam, akkor nem trollkodnál ismét.
Joule-ban is megadhatom a kapacitást, de a kWh jobban jellemzi.
A kapacitás és a teljesítmény meg nem ugyan az.
A sok akku azért kell, hogy sokáig kitartson, plusz mivel minden házban fellelhető akku rajta van, ezért mindegyik folyamatosan kondicionálva van, nem mennek tönkre.
A rákötött fogyasztók teljesítménye valóban csak 600W, de a klíma, villanyrezsó, mikró, műhely kompresszort leszámítva minden mást elvisz. Ezért is nem vettem nagyobbat mert felesleges. Áramszünetben legfeljebb nem cserélek kereket
Nekem csak ilyenem van.