Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert én nem akarok nullértéket olvasgatni.
Mertbírom a kritikát. Mert nem futtatni akarom saját magam.
14 eves korom ota cigizgetek. 18 ota dohanyzom. Ferjem kb ugyanigy. 3 eve konyorgom neki, hogy szokjunk le, nem hajlando. Az a baj, hogy megertem. En is imadok ragyujtani, beszivni es kifujni a fustot, fogni a kezembe, lepockolni a hamut... Uh bazdmeg de hianyzik! nem baj, a kis Alienert barmit!
Nekem is az utobbi idoben a napi egy doboz elment es ev elejen ahogy itthon maradtam vizsgakra keszulni, levittem a cigiadagom, a kajaadagom, mindenem. Napi 10 szal kornyekere le is csokkentettem, csak konnyu dolgom volt elotte, mert a Zuram kartonra vett mindig es igy mindig volt is itthon.
Anno egyetemen szoktam ra, ahol nem volt tanar es szulo, aki ram szoljon. Meg a kek multit is elhagytam vegul, mert mindenki tolem tarhalt, igy atszoktam a vekony mentolosra, az senkinek nem kellett. De annyira elkorcsosultak az emberek, hogy mar azt is siman nyultak tolem az elmult 2 evben
Baratok mellett nagyon szar. Konkretan a 95% dohanyzik. De ha itthon vagyok, sokszor eszembe se jutott, csak benn meloban is, jaj kimegyek arut felvinni, jaj akkor ragyujtok a kolleganovel. Jaj lemegyek az okmanyirodaba, Pista baval a portassal is ragyujtok. Jaj ebed van, utana kave, gyujtsunk ra... Ah fater felbaszta az agyam, kimegyek egy cigire
Itthon a legjobb. Senki nem emlekeztet ra. A Zuram is akkor szokott cigizni itthon, ha elmegyek furdeni, O meg utana rogton valt is a zuhanynal mikor bejon. De hiaba furdii, hajat mos, fogat mos, szajvizezek, stb. siman erzem rajta...
Akor nézd meg, alakíts ki véleményt. Nincs véleményed, mertnem láttad, de másnak se legyen, mert minek nézi... Csakhogy én szeretem nézegetni. Csakhogy amikor elárasztják promószarral, mások nem töltenek fel.
Attól függ benn vagy kinn szeretnéd tartani.
rég dohányzol? Ő is dohányzik? én várnék vele pár évet a kicsi miatt, de semmi közöm hozzá, meg megértem, hogy hiányzik, alapvető szükségletté vált , éa most nem lehet :/
Fuggonybetorles kozben gondoltad, nyitott ajtonal? Mert akkor Neked jar a suti!
Húúú sor2ő tudod én is rés vezérelt vagyok mint a bóbitám!
Legalább ha összefutunk egy benzinkúton megtalállak mert én is olyankor megyek a sarkokba elpöffenteni egy cigit. Bár most próbálom kissé visszavenni. Most olyan 3 nap 2 doboz kb az átlagom de hát nem a tartósított hegyi levegőből. Mert tigrist szívok. ezt kéne 4 nap 2 doboz majd szépen lassan szintenként az 1 hét 2 doboz köri értékre levinni. (így több maradna benzinre)
Húzd le a redőnyt is.
Állat
Te ilyen pregnant fan vagy
Nem engednelek ossze Ferjemmel, kiszipolyoznatok a maradek agysejtjeimet is... O is egy seggfej, na de Teee.... !
Fasznak nem tiltod és nem kell tűrnöd?
Ok, ne tűrd.....ne nézd és megoldódott a helyzet, de az állandó utálkozás nem unalmas? Én ahogy írtam még senkiét sem néztem meg a 10 év alatt amióta itt vagyok mert nem érdekelnek mások képei és még a sima hsz-ekhez sem szólok lekezelően mert nem tetszenek valamiért, mi közöm hozzá? Egy vasat nem fizetek az oldal működéséért és ingyen meg nem lehet beleszólásom, hogy mi történik, ha lenne tagdíj vagy valami hasonló akkor lehet, hogy beleugatnék, így nincs jogom hozzá.
Na jó a KV-t kihadLYUK !
Bazzeg, Te mindenhova bedugnad, bemutatnad, es most mar bele is torolned? Lofaszt kapsz Te, ha idejossz egyszer, nem hogy kavet
Semmit. Doki is mondta, hogy igyam nyugodtan. Bar en csak ugy kavezok, nincs ebrentartasi oka, es tenyleg ugy iszom meg a tejeskavem, mintha kakao lenne. Nem ulok felette fel orat.
Inkabb az hianyzik, hogy nem cigizhetek melle. Eleinte nem is kaveztam, mert jott az automatikusan, hogy bazzeg de ragyujtanek... De most mar ezt lekuzdottem. Kellett egy honap. De alig varom, hogy a szoptatas is majd egyszer lemenjen. Szarul es rondan hangzik, de en tuti visszaszokok. Egy percig se zavar a cigiszaga Ferjemnek sem. Pedig remenykedtem nagyon, hogy rosszul leszek tole
A postaládára is ki szokták írni, hogy reklámanyagot nem kérünk. A spamokat is lehet szűrni. A hírfolyamról le lehet íratkozni. Hát had ne kelljen már tűrni az ámokfutást, még ha az oly önmegvalósító, akkor sem.
Egyébként a nagy duma helyett csak egy promóciós maszlag az egész. Szó sincs az önmegvalósításról.
c
Pi....a. .
na, elsőkörben szögezzük le azt, amiről senki nem tud, csak találgatás alapján híreszteli össze - vissza meg rinyál érte, miért van letiltva a galéria hsz nálam... nem látom itt sem a kommentet, csak külön kaptam kérdést priviben, ezért válaszolok itt is... neki is megírtam.

Azért van letiltva a galéria hsz, mert szerettem volna feltölteni vhova képeket, albumokat, ami motoros oldal, úgy, hogy legyen bennem végre annyi, hogy ne törölgessem már állandóan, mikor rám jön az 5 perc, mert más oldalakon ez volt, ( majd 1 hónap múlva megint tettem fel belőle, me' mégis ez az) hanem hagyjam ott a fenébe, és ott van és kész, innen eléri az, aki szeretné látni, vagy megszeretném mutatni, igen ám, de ez magában foglalja a megosztás lehetőségét, nos ahol meg szoktam osztani, ezer millió komment jön általában, beindul ott is a beszélgetés, és mikor ezer fele épp rohanok, kicsit elegem szokott lenni belőle, megint csipog, megint nézni, megint visszaírni, stb. Mivel nem szerettem volna, tripla ennyi helyen e tevékenységet folytatni, ezért fogtam és itt letiltottam a picsába itt a hsz-eket, nem azért mert nem lehet hozzám szólni, d emiután pár ember találgatott ki erre meséket, és elvolt vele, röhögtem egy jót és letiltottam a picsába őket , mert nem szeretem, ha kavarnak, főleg ismeretlenül, kérdezze meg.... intelligens módon... egyébként majd fogom engedni ahsz-eket itt is, tervben van, csak redukálok máshol dolgokat, hogy itt többet tudjak rá reagálni, beszélgetni
Két ilyen XT 550-em van,az egyikről leszedtem mindent ami nem kell,se kúcs,se gomb,se kapcsoló
Egy Honda Dio gyújtáselektronikát s trafót raktam rá meg átalakítottam a dekompresszort kézire,így le is tudom állítani!
Két évig enduróztam vele és azt kell mondjam,hogy hihetetlen stabilan indult,iszonyat szikrája volt ,szóval szeretem
Most "C" vágányon van,télen srambler lesz belőle!
Már vettem egy blokk nélküli apriliát donornak!
Nem is a Te hsz-re reagáltam, azzal nagyjából egyetértek, ez a lényeg, ha valami zavar azzal nem foglalkozom, de ahhoz jogom sincs, hogy beleszóljak, hogy mit csináljon, szerencsére azért a többség így látja különben egy nagy veszekedés lenne az egész fórum, mondjuk lehet, hogy van aki arra élvez, én a nyugalmat kedvelem.
Ja kimaradt SAL hangfalrendszerrel!
Így van a muttizást mellőzzük a buziskodást meg csípjük, én is kapom nap mint nap na és akkor, odavisszajátszós mint a Technics deckem.