Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menjél már bazmeg. Ki a faszom kíváncsi realtime-ban a kurva életedre?
De csakis honda!
nem egészséges, csak ennyi , meg utána érdemes inni egy pohár vizet, és még erősebben hat am ..
Az ilyen helyzetek megelőzésére nem ártana egy aggregátor beszerzése.
Nem értem hogy mi a baj a reggeli nélküli kávéval. Én még délben is a reggeli előtti kávémat iszom csak addigra már nem az elsőt.
Nincs pénz nincs gond
Azért néha csak irigyelni tudnám hogy micsoda gondjaik vannak az újgazdagoknak
Szerencsére nem szoktam irigykedni mert egyrészt leszarom másrészt meg genya vagyok
engem meg hogy ne igyak kvt reggeli nélkül (igazuk van) , most jól elbújtam mindenkitől
Azt ma én is megpróbálom elintézni. De lehet elhúzok tüdőszűrőre is, mert már a HR baszogat hogy el kéne mennem oda is.
sztem ma egész nap ilyen borús időnk lesz , pedig ma meló közben is ki kell mennem pár körre , intézni kell eu kártyát
Pettingelhetnétek mondjuk privátban...
nem mintha annyira zavarna már, már megtanultam mit hogy, törött lábujjal ment, akkor most... de persze megnézhetjük, csak kényelmesebb lenne , pill hozok egy jó meleg tejes cica kv-t ...
Mondtam. szereztem gyári szerszámkészletet végre fel tudom neked kicsit lazítani a rugót. Úgy talán jobban összeül talán és leér rendesen a lábad.
Csigalom nyugavér...
engem hétvégén nem érdekel, esik vagy nem esik, vagy 40 fok van vagy 10... megyek ki vele a pi----ba.... (csak szólok előre)
Fasza. Elment az aram. Es az osszes kibaszott redonyom meg lehuzva (tudtam en hogy manualis kellett volna). Es a kocsit se tudom kiszedni a garazsbol
Valami zümi megint beköpte az oldalt.
Megyek és csillámpónit hányok.
Otthon ázik fázik szegény. Bolha vigyáz rá.
Meg szar a hideg szél nélkül. After ketyi!
Egy népi mondás szerint: "hideg szél fúj, Édesanyám, b@szhatja a kendőjét..."
motor(unk)???!!
Reggelt. Nagyon szomorú vagyok. Kocsiba kényszerültem. Méghozzá egy picikébe. Mert az enyém nem indult, mert lemerült az aksija.
nedves reggelt! Óvatosan menjetek... fúj a szél is rendesen...
Ááá, nem ez német volt
Túl sok lenne rá a teljesítmény adó itthon.