Apropó, tegnap Kakucs felé az M5-ön utolért egy fehér McLaren.
Kicsit meglepődtem mert autópályán még senki nem akart megelőzni
Elengedtem ha már így hozta a sors, és képzeljétek ezen van index és meg is tudta köszönni
Azt hittem ezekből csak pár százat gyártanak. Ilyen tucat autó lett?
Hallgatom a Kossuthon, Miami 75%-ában nincs áram, kb 6 millió lakás a térségben. Derékig érő víz van az utcán, cserébe az óceán partját elmosta a vihar, nincs benne víz, csak valami pocsolyák a sárban...
Nem csoda, ha nem jelentkezik
Lehet buzis de mégis hihetetlen sok megtekintése volt-van
Én azért már csak a youtube reklámbevételeit elfogadnám az éves fizetésem helyett
Szóval ha buzis ha nyálas akkor is ütött az idei nyáron ez a muzsika
A múlt évi sztár muzsika a lean on meg se közelíti, bár az a zene is szar volt csak a csaj hangja ami ér benne valamit
Ez az egyik irányzat. Van olyan is, hogy tucatszám behajózzák Japánból a bontásra szánt benzines nagyköbcentis donor Nissanokat / Toyotákat, aztán bepattintják a blokkokat a Gazellákba :-)
En azt sajnalom, hogy az eredeti Leander feloszlott par ev utan. Az uj nem annyira gyerebe. Pedig baratnommel hű koncertrejaroak voltunk, masra sose mentem el...
De amit bogyo megosztott az rohadtul bejon! El is kuldtem baratnomnek, O tuti ertekelni fogja meg exemnek is, mert hasonlo bandaja van
A magyar dzsentrivilág ismerve a tucatautó
Kicsit meglepődtem mert autópályán még senki nem akart megelőzni
Elengedtem ha már így hozta a sors, és képzeljétek ezen van index és meg is tudta köszönni
Azt hittem ezekből csak pár százat gyártanak. Ilyen tucat autó lett?
Nem csoda, ha nem jelentkezik
Én azért már csak a youtube reklámbevételeit elfogadnám az éves fizetésem helyett
Szóval ha buzis ha nyálas akkor is ütött az idei nyáron ez a muzsika
A múlt évi sztár muzsika a lean on meg se közelíti, bár az a zene is szar volt csak a csaj hangja ami ér benne valamit
De amit bogyo megosztott az rohadtul bejon! El is kuldtem baratnomnek, O tuti ertekelni fogja meg exemnek is, mert hasonlo bandaja van
http://youtu.be/nYQDKHUjlm8
http://youtu.be/qPL3NLsP__k