az is enyííím, meg idén építjük a cross motorom is ha belefér, max mégsem, jó lenne jövőre meg megveszem, amit ma akartam , így nem kell hitelt felvennem habár elsőnek még mindig a szemem kéne megműttetni ...
régen én is lelkes voltam
utána rájöttem hogy csak a viszi valamire aki felfelé nyal lefelé szopat és elmúlt a lelkesedésem
utána kerestem egy alja munkát amit senki se irigyel tőlem és elvagyok mint a befőtt
monjuk pár éve 3 műszak lett ez már nem tetszik,
azt sem tudom továbbra is hol áll a pink fejem, még a pink hajszálaim is fájnak, meg a pink szempilláim is kihullottak, annyi fele vagyok, de megoldjuk vhogy!
A baj az hogy szeretem/szerettem ezt a melót csinálni. Lelkes voltam. Voltak ötleteim meg minde. De ez (bocsánat az oda valóktól) egy 2 dimenziós Békéscsabai büdös paraszt. De hagyjuk is ennyiben mert csak húzom magam föl miatta.
főnökkel kb annyit kell beszélgetni hogy igen vagy nem
főleg ha valamit kérdez arra sosincs jó válasz
én már az elmúlt huszonpár évben kifejleztettem egy fasza bárgyú nézést meg egy félhülye vigyort aztán ha valamit kérdez akkor igen-nem meg a vigyor
van hogy hónapokig nem szól hozzám
Hát maga
utána rájöttem hogy csak a viszi valamire aki felfelé nyal lefelé szopat és elmúlt a lelkesedésem
utána kerestem egy alja munkát amit senki se irigyel tőlem és elvagyok mint a befőtt
monjuk pár éve 3 műszak lett ez már nem tetszik,
feltettem
főleg ha valamit kérdez arra sosincs jó válasz
én már az elmúlt huszonpár évben kifejleztettem egy fasza bárgyú nézést meg egy félhülye vigyort aztán ha valamit kérdez akkor igen-nem meg a vigyor
van hogy hónapokig nem szól hozzám