Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem volna ez csúnya lány.........ha szép lenne.......
én eddig mindig valami használt szarokkal jártam vagy 15 évet
volt olyan amit megvettem 7-8mm recével használtam 50 ezret aztán még mindig 6-7mm volt, csak a szélét ette meg szövetig mert szarul van a futómű beállítva
kb mind üveg kemény szar volt előbb lett szálszakadt mint elkopott
régen fillérek voltak ezek a gumik, plusz sokat földutaztam és érte atrocitás a gumikat, volt aminek az oldalát vágta fel valami fos vasdarab
aztán amióta nem kell a méheket szállítgani nincs földút, vettem gyors 2 garnitúra új gumit az astrára(corsa csak nyárit kapott avval az asszony jár csak ) aztán jött a meglepetés, az "elfogadható" kategóriás barum sokkal jobb mint a 6-8 éves kurva márkás egyéb alig kopott gumi
plusz a 4 új gumi felrakva volt 50 ezer legutóbb(3-4 éve) a használtak meg 35
A motornak
me' riasztó a külseje
Ezek Hankook gummák.
Pontosan! Nekem is az van
Bar a Petlas telivel nem vagyok megelegedve... A 4 eves kopott Matador is jobban tapadt a hoban
De ez középen van bammeg.
Az, de ez nem az!
Ja,basztatnak a fotonacik,hangfalnacik......
Linglong a király
Ezt most nekem monggya
Ez olyan mint a fotonaciskodas.
Bammeg ez sem szól rosszul vájt fülű nem vagyok, azért hallásom van a ritmusérzék az meg alap. Má megint ez a kettő márka baccad+!
Ne itt van a téli garnitúrám felgumizva új szelepekkel centírozva várja, hogy gurulhasson.
azért hogy legyen
bmw ducati műkanna mittudomén mi van még akkor nem már egy alja fos legyen a szobába
csinál minden szín-formát ami beleillik a körnezetbe aztán ráadásul még jól is szól
Akar a halál annyi vackot,jön a hurrikán.
Veszel bontottat.
Nem találtam hozzá potit ami jó.
Kuka a rádió basszus.
Ugyan már, minden második főnökre igaz ez, és persze ,mindegyik úgy gondolja hogy nem így van, ezért esélytelen lebukni ilyen beszólással
Minek ezeket sem hallgatom.
ha törött akkor semmit, ha recseg akkor jó eséllyel ki lehet ganézni van spray ami megmarja és simább lesz és ezáltal nem recseg, csak pár kezelés és kidobós lesz a poti
mondjuk én inkább tökön szúrnám magam mithogy sal hangfalakat vegyek
rendelj tőle faszákat: http://parabox.hu
Lehet valmit kezdeni az astra gyári rádió törött bekapcsoló-hangerőszabályzójával?
Nem lehet hangosítani azt a csökött bizgerét.
nekem ez a 929-es sorozat minden tagja van meg
alig lehetett beszerezni a báv hozatta be mert senki más nem tudta
a cd-vel valami van mert ugrál egy kicsit lehet csak ki kellene ganézni, de pl az erősítő-eq napi használatban van 96 óta és a ballance potin kívül hibátlan
amit a nyákon átkötöttem és most már az is hibátlan, nem veszek 2 ezerért poti tisztító sprayt amikot úgy se tekergetem....