Szerintem a spanjaival turazni ment.Csak nekik mast jelent a turazas.Engem erdekel ilyen total mas nepeknel hogy megy.
Az SVO elott egy 1,5 millios kovetotabor igen jo penzugyi helyzetet hoz a ruszki tartalomgyartoknak,meg a motoros dolgokkal foglalkozoknak is.O jo kontent gyartas miatt csinalhatta.Bar a motoron riszalni a vekony valagat tuti konnyebb.Es sok kattintast hoz.
Igaz volt videoja hogy egy horda muszka hárlis kozt is jol elvan.
Szoval tuti valamilyen szinten kemeny csajszi.
Akit érdekel esetleg a motoros ágyrácsban lévő elem szerepe , nos fali vellany nélkül megy fel-le a fej és derék-láb rész is igaz kicsit lassabban ! Nagyon vagány ! 😉
A jó "cuccra" érdemes várni. 😉
Múlt héten vártam a sajtos kürtős kalácsra kb fél órát. Amikor forrón megkaptuk, akkor még megkóstolni nem tudtuk. Viszont után a megbántam azt a fél óta sorbanállást.
Az SVO elott egy 1,5 millios kovetotabor igen jo penzugyi helyzetet hoz a ruszki tartalomgyartoknak,meg a motoros dolgokkal foglalkozoknak is.O jo kontent gyartas miatt csinalhatta.Bar a motoron riszalni a vekony valagat tuti konnyebb.Es sok kattintast hoz.
Igaz volt videoja hogy egy horda muszka hárlis kozt is jol elvan.
Szoval tuti valamilyen szinten kemeny csajszi.
http://youtu.be/x6dYVHGVjf0?si=XGHl9h954cNT_txx
Sajnos felénk nem jósolnak motoros időt. 😡
Múlt héten vártam a sajtos kürtős kalácsra kb fél órát. Amikor forrón megkaptuk, akkor még megkóstolni nem tudtuk. Viszont után a megbántam azt a fél óta sorbanállást.