Most értünk haza , barátainkkal voltunk kajálni Gönyün a Gödörbe , utána elmentünk Pápára cukrászdába nasikázni ! Én csülköt kértem , nem csak egy gurmé , összekoszított tányért kaptam , hanem volt akadék rajta bőven két csülök képében ! Nekem úgy számít rendes ételnek valami , ha úgy kell kenyérrel letörölni a zsírt a pofámról , és nem csak a tányér van négy-öt pitty-puttyal összemaszatolva ! 😉
Te egyszerű ember makett ! Hogy csak az Angust ismerem ? Én idén is két napra elmentem Győrből Kapoavárra a KÁN Egyetemi Napok Mezőgazdasági bemutatóra , ahol az összes szarvasmarhát bemutatják a tenyésztéssel kapcsolatos tudnivalókkal együtt ! A legnagyobb kiállítás Magyarországon ami szerintem kamu , mert te sehol nem voltál odazárva és nem találtalak , ahogy évekkel ezelött Pécsen sem lettél meg , szerencsédre ! Én viszont szívesen megírom a címemet , örülnék a látogatásodnak ! Hogy itt végig kóstolgatsz mindenkit , csak így tovább bátor ember hajrá ! Ha lenne egyszer fórum tali , én ott is szívesen megjelennék ! Ahogy a névjegyem is teljes ! De te egy szégyen vagy ! 🤨
Aki szereti egye! Aki meg a zöldséget szereti, azt egye!
Pl az asszonyom vegetáriánus.
Én már megszoktam, hogy ő nem eszik ilyen termékeket, de én hús nélkül ki nem bírnám. 😉 😅
geci drága hely de nem nyújt érezhetően magasabb színvonalat mint a másik
de nem bírom a hideget, elmúkt 10 évben olyan hekyeken dolgozram ahol memritkán 40 fok felett volt a hőmérséklet
Pl az asszonyom vegetáriánus.
Én már megszoktam, hogy ő nem eszik ilyen termékeket, de én hús nélkül ki nem bírnám. 😉 😅