Te nem gondolkodsz,lehuztad a rolot,az jo,aki gondolkodik az roooosz.Ertem hogy blődiwordben ez a tuti,de igazabol egy gyenge kepessegu igencsak szarrago olcsojanos ipse vagy.
Nem én gondolkozom roló lehúzáson.Én köszönöm szépen,többet keresek mint bármelyik fényező a 40ezres elem fényezésekkel,és ennyi a lényeg ebben az egészben.Életem egyik legjobb döntése volt a váltás.A megrendelés egyre több az euró kúszik felfelé.......
Ertelme egy fenyezeo vallalkozasnak lenne,egy olyan embert nem lattam aki ebbol betegre ne tudna keresni magat,de neked meg ezt is sikerult meglepni hogy befuccsoltal vele.
Ennyire fogyatekos ember nincs.
Vagy szarul dolgoztal.
Az azert minosit hogy a hsz allitasaibol csak a konszer nevenek elirasaba tudtal belekotni.
A tobbi allitas mind igaz.
Aki nem tök láma az autóhoz, mint te meg bléd komád, az vágja, hogy egy "1 millás javítás" itt nem "totálkár" hanem egy fényszóró csere 🤣
Persze tudom, 10 éves fóccvágenekben tudtok csak gondolkozni 😅
Én tavaly a citromhoz és a legolcsóbb utángyártott amit találtam beszereléssel 130 volt, elég nagy szélvédő, kellett nekem ekkora kilátás, agyaltam is, hogy belemezelem és egy kis elhúzható nyílást hagyok a szemem előtt és búvárszemüvegben vezetek. 🙃
És mi volt bernáthegyi vagy foxi?
Ennyire fogyatekos ember nincs.
Vagy szarul dolgoztal.
Az azert minosit hogy a hsz allitasaibol csak a konszer nevenek elirasaba tudtal belekotni.
A tobbi allitas mind igaz.
Persze tudom, 10 éves fóccvágenekben tudtok csak gondolkozni 😅
Ez a szomorú.