Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megirtuk. Mit szeretnél még, milyen funkciora számitasz?
https://alvasstudio.shop/3114m... ilyen az alany , manual nélkül ! És a motorrészben van egy 9V-os elem , de minek ?
Higgy nekem! 👍️
Tuti..
Megkerestem neked, hogy megnyugodj.
Az elem vészeseti leeresztéshez kell áramszünet esetére
ez tuti , vagy csak gondolod ?
Számára a legfontosabb a vezeték nélküli jelátvitel volt , ez foglalkoztatta legjobban ! A rádió vezérlés stb !
Áram szünet esetén,leengedi vízszintbe a rácsot az elem segítségével. Nehogy derékszögbe kelljen ülnöd órákat. 😅
Nem baszogatok,mások ugyanazt írták amit én is.Csak én tömören egyszerűen válaszoltam.
Akkor még volt pénze amikor ezzel foglalkozott, de Tesla ezzel kapcsolatban elég tévúton volt. És igazából a rádiót akarták akkoriban feltalálni, de az sem Teslának sikerült.
Tesla zseni volt és sok jó dolgot kitalált, de sok olyan kutatása is volt ami zsákutcába jutott, a konteósok ezeket szeretik felkapni és álmodozni számukra misztikus dolgokról, de semmi olyan kutatása nem volt amit ne értenénk sokkal jobban mint ő maga.
Akkor csak nehezék. De a használati utmutatóban biztos emlitik mire kell
Na erre varjon gombot valaki !
De milyen memóriát , a beállítás a drótos távirányítóval történik , villany nélkül nem tud mozogni sem !
Gondolom áramszünet idejére. Tartsa a memóriát......
De mi a f@sznak van benne a 9V-os elem ? 🤔
Igen megöregedtem , 5.-én volt a szülinapom az egyik , viszont motorral is megint szarrá törhetem magam , könnyen fogok felkelni , tévézni , stb. ! 🤫
Jaaaaa.....akkor ez olyan öreg dolog ami felültet, ha már nem birsz feküdni?😃
Nem körénk , csak alánk van rakva ! 😂
Ágyrács minek....elmászkálsz éjjelente?
Nekem , de nem tudom mit csinál a 9V-os elem , és hogy mivel motoros , kell-e bukósisak éjjelre ? !
A csomagok kódolása dekódolása főként a nem egyszerű feladat. Ha csak egy adott csatornát akarnál átlőni az hamarabb megoldható.
Vegyé lavóros tévét.
Meg áram.se 😀
Mert melyik motorosnak van itt ágyrácsa?
bezzeg ha Teslának annak idején adnak lóvét a kutatásaira és nem szegényen kell meghalnia , a falakban sem lenne már drót sehol ! 🙄
Gondolom a beállitások memóriája miatt, áramszünet esetére. Csak tipp.