Mondjuk veszteni nem vesztesz vele (kezeit széttáró) akkor lehet valami betanított bérgyilkos pók lehetett de most túljártál az eszén (kezeit széttáró)
hát a volt boltom melletti pizzériába sokat bejártam főleg azért mert közös volt a fűtésszámlánk. 😅 A srácnak délutántól 3 autó pörög folyamatosan alig győzik kihordani a pizzát. Sokat beszélgettem vele a pizza készítés fortélyairól pizzaszakács volt alkalmazottként a gyerek majd hosszú évek múlva úgy döntött csinál egy saját pizzériát és bejött neki. (kezeit széttáró) Nos amikor a liszt felől érdeklődtem és én is emlegettem neki a 0-ás lisztet csak röhögött 😅 Azt mondta lófaszt a lidülös bl55 a legjobb erre ár érték arányba 😅
Mivel profinak tűnt a gyerek én hiszek neki én is abból csinálom nem rosszabb egyik pizzéria termékénél sem(kezeit széttáró)
baszki 5-6 perc alatt nálam is kész van 300 közeli fokon(kezeit széttáró) Berakom az egyiket sülni, mire a másikon gondosan elillesztgetem a feltéteket már nagyjából lehet is cserélni a sütőbe(kezeit széttáró) Én mondjuk villannyal sütök alsó-felső légkeveréssel. Pont ez miatt vettem ilyen sütőt mert amíg a hagyományos gáz sütőm volt légkeverés nélkül hát nem lehetett jó tésztát csinálni(ujjával nemet mutató)
kenyérnek meg kenyérféléknek elég a 150-180 fok is a pizzának jó ha 350-400 körül tud amiben készül(gondolkodós)
Nálam a 275 fokkal is megsül szépen még pont nem égeti meg az alját.
két fajta alappal csináltam az asszony a tejfölös kapros alappal szokta kérni én meg paradicsomszósz oregánó alappal szoktam magamnak csinálni nem tudom,hogy mi nem tetszik(gondolkodós) Bár szerintem az, hogy nem neked készült(fetrengős) ha jársz erre és lesz rá időm szívesen csinálok neked is (puszit küldő)
Mivel profinak tűnt a gyerek én hiszek neki én is abból csinálom nem rosszabb egyik pizzéria termékénél sem(kezeit széttáró)
Nálam a 275 fokkal is megsül szépen még pont nem égeti meg az alját.
1981-ben Oscar-díj