A mostani polémia miatt néztem csak egyáltalán utána amúgy marhára letojom az egészet, de mintha azt írták volna pár helyen, hogy 00-ás liszt kell hozzá itthon nem a bl55.
Egyszer azért jó lenne szerezni durum lisztet, kipróbálnám azzal milyen lesz a tészta, de madaras teszkóban nem láttam még.
Most vettem tönkölyt arra is azt mondják hogy jó.
Amúgy én is sima Gyermejit használok, mert annak a legmagasabb a fehérje tartalma, aztán akárki akármit a gluténtől lesz jó bármi kenyér féle.
Megnéztem ezt a neten, az "enyém" tök fekete volt.
Nevettek de olyan mint az a fekete özvegy, csak nem volt a piros jel a hátán és nem volt olyan túlméretes a potroha.
Na azzal nem érteke egyet :D de a magas hő kell neki hogy a tészta ropogós legyen.
Az hogy minden olasz legyen nekem nem fontos, itthon is van ilyan liszt amiből lehet jót sütni, magas sikér tartalma legyen. Már már inkább kovászos legyen a tésztàja mint a pipi féle kenyétlángosnak az élesztős tészta.
Jaj, valami van, eddig soha nem latott pok volt az agytakaron. Fekete, de a labai az itthon latottaktol hosszabbak es vastagabbak voltak ,nem olyan mint az a kaszaspok.
Le kellett volna fotozno , de feltem, hogy amire visszalepek a telcsivel addigra eltunik. Lehuztam a wc-n.
ki kell iktatni a hőkapcsolót aztán simán 300 fok felett lesz a leggagyibb 200 fokos sütő is
utána már csak egy pizzasütő követ kell venni, vagy a kandallósoktól egy nagyobb felületű samot lapot
Most vettem tönkölyt arra is azt mondják hogy jó.
Amúgy én is sima Gyermejit használok, mert annak a legmagasabb a fehérje tartalma, aztán akárki akármit a gluténtől lesz jó bármi kenyér féle.
Nevettek de olyan mint az a fekete özvegy, csak nem volt a piros jel a hátán és nem volt olyan túlméretes a potroha.
Az hogy minden olasz legyen nekem nem fontos, itthon is van ilyan liszt amiből lehet jót sütni, magas sikér tartalma legyen. Már már inkább kovászos legyen a tésztàja mint a pipi féle kenyétlángosnak az élesztős tészta.
Le kellett volna fotozno , de feltem, hogy amire visszalepek a telcsivel addigra eltunik. Lehuztam a wc-n.
utána már csak egy pizzasütő követ kell venni, vagy a kandallósoktól egy nagyobb felületű samot lapot