Nemrég egy olyan figurával volt műsor aki azt kutatja, hogy minek milyen hatása van ránk, azt mondta, hogy az igaz, hogy az adalékok mind bevizsgáltak és nem veszélyesek külön különés ebben van a lényeg mert állítása szerint azt senki nem vizsgálja, hogy ezeknek egymásra vagy egymással együtt milyen hatása van?
Kedvelem ezt a filmet mert jól mutatja zs türközést , még a név is oda lett
Amugy amikor azt ecsetelik hogy lehet műséket csinálni hatékonyan nagyobb profittal az meg van 🙂
De nem is számít hogy miből van csak a lényeg hogy finom legyen és jó ízűen egyed 😂 De már csomó olyan izésítő van hogy a csirkeszarnak is tudnak adni steak ízt és két pofára zabálnák az emberek 😉 😂
Félre ne értsd nem arról van szó nem hogy eszek csak én a másik céget szoktam 3-6 hó-naponta vagy kínai , gyros amit a útszélén talál a ember kínjába https://videa.hu/videok/film-a...
és ebbe mi a stenk? Bármelyik élelmiszer oldalát elolvasod ugyanezeket látod(kezeit széttáró) Olvasd el csak valamelyik ájsz teának az összetevőit Az ebetű rajongóknak gyakorlatilag egy halálos méreg 🤣
nem a követelmény a lényeg, hanem az hogy milyen összetevőkből áll
abban biztos vagyok hogy egyetlen olyan összetevő nincs benne ami nem engedélyezett, de abban már kevésvé vagyok biztos hogy ezekre a szervezetnek szüksége van
mivel a mekis kaják összetevőit nehezebb megszerezni mint a fornettiét így bemásolom mi van a lekbáros fornettiben, aztán lehet olvasgatni hogy ez kell-e nekünk
Összetevők:
BÚZALISZT, barack ízű készítmény (21,6%) (gyümölcsvelő, glükóz-fruktóz szirup, cukor, gyümölcsrost, víz, stabilizátor: nátrium-alginát, nátrium-citrátok, guargumi; étkezési sav: citromsav, színezék: karotinok, természetes aroma, szilárdítóanyag: kalcium-foszfátok, tartósítószer: kálium-szorbát, nátrium-benzoát), víz, margarin (finomított növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce változó arányban), víz, só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, savanyúságot
szabályozó anyag: citromsav), cukor, dextróz, édesmorzsa (BÚZALISZT, cukor, víz, élesztő, só), élesztő, módosított keményítő, BÚZAGLUTÉN, bambuszrost, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), finomított napraforgó-étolaj, tejfehérje, glükózszirup, sárgaborsórost, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek (SZÓJA); sűrítőanyag: xantángumi, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-foszfátok, aroma, lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek.
szerintem engem nehéz lesz ebben beelőzni(fetrengős) Legalább is nagyon kell kapaszkodni hozzá már egy kamionnyi bigmeken túl vagyok kb. 30 év óta(óranézegetős)
én még olyan termelőt is ismerek aki a mekdónátnak termel zöldséget jégsaláta stb. A szószok az döntően univer kecskemét a tojássok a nagy hazai termelők adják. Hús elméletileg van magyarból ez nem biztos a zsömle az meg passz(kezeit széttáró)
Elég szigorú követelményrendszere van a mekinek. Ha a hús a sajt a tojás a zsemle a zöldségek egészségkárosítóak akkor a mekis ételek is azok de akkor minden az amiben ilyen összetevők vannak(kezeit széttáró)
hát de kerékcsapágy tudod olyan dolog,hogy az idővel elromlik. Most ha azt írom, hogy nagy eső után kimentem vele az erdőbe azt a dísztárcsáig érő vizekben átverekdetem magam úgysem hiszed el. Aztán hazamentem otthon beálltam a garázsba. Másnap már iszonytató morgó hangja volt a csapágynak bal hátul . elvittem a szerelőhöz nem kellett nagyon fülelnie az utca végéről is lehetett hallani(fejét fogó) Miután kicserélte kérdeztem mi lehetett a baj mert olyannal még nem találkoztam, hogy egyik napról a másikra beálljon a kerékcsapágy. Ez először mindig úgy szokott kezdődni, hogy kicsi morajlós hangja van de azzal még elég sokat el lehet menni majd az idő elteltével ez a zaj fokozódik. Itt egyik napról a másikra történt. Állítólag valami olyasmi lett a baj, hogy a saras rodeóm során belement a víz nem értettem pontosan ezért makkant meg ilyen hirtelen(kezeit széttáró)
Azért a hazudozásodról szóló kívánalmat jól megszeged.
Első körben én azt mondtam ha gyorskaja kell akkor egy jó alternatíva a gusto greg.Ami a hozzád hasonló egyszeri pavlovi reflexének ellent mond.Ja ha meki az csak szar lehet.
Nem nem az.
És a vicc tényleg az hogy többet eszed mint én.
Továbbá a kitya nem tudom mi,de netto hazugság amit leírtál,étterembe megy velem sokmindenki.
Szoval ha kéred hogy ne legyen hazdozás ne kezd el egy mondattal később.
Amugy amikor azt ecsetelik hogy lehet műséket csinálni hatékonyan nagyobb profittal az meg van 🙂
De nem is számít hogy miből van csak a lényeg hogy finom legyen és jó ízűen egyed 😂 De már csomó olyan izésítő van hogy a csirkeszarnak is tudnak adni steak ízt és két pofára zabálnák az emberek 😉 😂
Félre ne értsd nem arról van szó nem hogy eszek csak én a másik céget szoktam 3-6 hó-naponta vagy kínai , gyros amit a útszélén talál a ember kínjába
https://videa.hu/videok/film-a...
ilyen agyrémekkel találkozik az ember bármerre nézelődik
https://youtube.com/shorts/gIX...
abban biztos vagyok hogy egyetlen olyan összetevő nincs benne ami nem engedélyezett, de abban már kevésvé vagyok biztos hogy ezekre a szervezetnek szüksége van
mivel a mekis kaják összetevőit nehezebb megszerezni mint a fornettiét így bemásolom mi van a lekbáros fornettiben, aztán lehet olvasgatni hogy ez kell-e nekünk
Összetevők:
BÚZALISZT, barack ízű készítmény (21,6%) (gyümölcsvelő, glükóz-fruktóz szirup, cukor, gyümölcsrost, víz, stabilizátor: nátrium-alginát, nátrium-citrátok, guargumi; étkezési sav: citromsav, színezék: karotinok, természetes aroma, szilárdítóanyag: kalcium-foszfátok, tartósítószer: kálium-szorbát, nátrium-benzoát), víz, margarin (finomított növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce változó arányban), víz, só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, savanyúságot
szabályozó anyag: citromsav), cukor, dextróz, édesmorzsa (BÚZALISZT, cukor, víz, élesztő, só), élesztő, módosított keményítő, BÚZAGLUTÉN, bambuszrost, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), finomított napraforgó-étolaj, tejfehérje, glükózszirup, sárgaborsórost, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek (SZÓJA); sűrítőanyag: xantángumi, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-foszfátok, aroma, lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek.
Aztán lassan azok a tények, hogy egészségesebbek bármilyen ételnél 😅
Elég szigorú követelményrendszere van a mekinek. Ha a hús a sajt a tojás a zsemle a zöldségek egészségkárosítóak akkor a mekis ételek is azok de akkor minden az amiben ilyen összetevők vannak(kezeit széttáró)
Első körben én azt mondtam ha gyorskaja kell akkor egy jó alternatíva a gusto greg.Ami a hozzád hasonló egyszeri pavlovi reflexének ellent mond.Ja ha meki az csak szar lehet.
Nem nem az.
És a vicc tényleg az hogy többet eszed mint én.
Továbbá a kitya nem tudom mi,de netto hazugság amit leírtál,étterembe megy velem sokmindenki.
Szoval ha kéred hogy ne legyen hazdozás ne kezd el egy mondattal később.