tudtátok hogy a bmw-s emberek idióták?
most volt nálam egy gyerek akinek az apjának a 90es években másoltam kazettákat cd-ről aztán azt mondja másokjak neki kazettákat mert vett egy bmw kocsit valami 90es évekbeli fost, rendbetették, szerzett bele gyári magnót és kazetával akarja hallhatni
mondom neki dobd ki a faszba a magnót, azok az idők elmúltak, azt mondja most vette 70 ezerért mert ez jön be neki...
Üzenem egykori volt feleségemnek Holló Szilviának, hogy az általa 84'-ben visszatartott/ellopott bakelit lemezeimet vissza akarom kapni! Én akkor sokat motoroztam (csak motoros oldal), de ő soha csak a zaporozsecembe volt hajlandó beülni igaz azt rendszeresen betolta hisz az akksi zárlatos volt.
Sanyi ! Jegyet szedni , nem jutott eszedbe ? Jó helyen lesz az , úgy is mindíg gondolkodni kell merre legyen a terelgetés ! Viszem a bivalyt ahogy Pápára is a MIG alá ! 😉
Mióta itt lakunk 2-en mentek át a körforgón, ezután hetente lesz annyi, közelítenek gyanútlanul és egyszercsak felkiált, hogy aztakurva egy ágyú és fék nélkül belerongyol. 😆
Én biztos nem, lesz majd elég hülye motoros aki szelfizni fog a kapunkban. 😒 Jelenleg két verzión agyalunk, betontömbökkel rakjuk körbe a kerítést, hogy ne parkoljanak itt a másik pedig egy büfé nyitása. 😅
most volt nálam egy gyerek akinek az apjának a 90es években másoltam kazettákat cd-ről aztán azt mondja másokjak neki kazettákat mert vett egy bmw kocsit valami 90es évekbeli fost, rendbetették, szerzett bele gyári magnót és kazetával akarja hallhatni
mondom neki dobd ki a faszba a magnót, azok az idők elmúltak, azt mondja most vette 70 ezerért mert ez jön be neki...
Vagy sódercsirke.