Nem erről szól a dolog. Simán csak azt vizsgálják hogy milyen támogatásokat kapnak az államtól a kínai autógyártók, és beszállítók. Mert úgy könnyű olcsón gyártani az autót ha kitöm állambácsi pénzzel, ezzel helyzetbe hozva a saját iparát. Ugye ezzel nem tud versenyezni európa mert minden pénzt elbaszott a sok buziságra, migránsokra, meg ukrajnára.
Nem hülyeség csak te vagy béna. A verseny ABS egészen más. Nem általános utcai motorban.
De igazából a videó erről szól hogy elmagyarázza, de én vagyok a hülye. Pont ugyan úgy nem fogtad fel mint amikor én magyaráztam el ugyan ezt 😆
Mintha Blődinek próbálnám az oltás működési mechanizmusát elmagyarázni 🤣
Ja tudom. Nálunk szigorú szabályok vannak. Van egy összeszerelés ( kicsomagolás ) és üzembehelyezés. 2 munkafolyamatra 2 dokumentumot kell kitölteni ami a hondához is visszamegy.
Gondolom... nekem már az egyéves háromezer km is egy olyan álom ebben a kategóriában amiben nem nagyon biztam. Egyszer egy uj xr-be majdnem beleugrottam de aztán elvetettem.
a trómf legyűrte az mz-t autópályán(gondolkodós) Hát... talán(gondolkodós) De ha lett volna egy enyhe ívű kanyar laca úgy ment volna el melletted,hogy leszálltál volna a bringáról mert azt hitted, volna, hogy állsz 😅
Akkor mivel kezdje kína, hogy az ipara megegyező feltételekkel rendelkezzen az európaihoz(gondolkodós) Kezdetnek állítsa le azt összes atomerőművét, majd az orosz gázt a bolygót megkerülve vásárolja tízszeresen áron? Végül kezdje el bőszen támogatni ukrajna belső katonai cívódását? 😅 Vagy mit rongáljon a saját gazdaságán, hogy lecsússzon az európai szintre???(fetrengős) Vagy európa szerint az a tisztességes verseny, ha a futóversenyen a balfasznak szalagszakadása lesz a bemelegítés hiánya miatt akkor az ellenfélnek is vágjuk át a ínszalagját, hogy fer legyen a feltétel 😅
na kezd kapálózni európa, hogy sok az olcsó kína elektromos autó(gondolkodós)
Szóval annyi a kínai dákó állami támogatásnak mostantól(óranézegetős)
A hülye állatja leírja, hogy egyenlőnek kell lenni a versenyfeltételeknek 😅
Azt már nem írja, hogy európa az elmúlt 2 évben mindent megtett azért, hogy ne legyen versenyképes a világon 😂
Most akkor azt várja el európa kínától, hogy az is méreg drága energiából és alapanyagból állítson elő méregdrága végterméket(kérdőjeles)
Ez kész 🤣 https://uzletem.hu/europai-uni...
http://youtu.be/9Aosqhwt1dI?si=NMpfj3i21aHTT8c4
De igazából a videó erről szól hogy elmagyarázza, de én vagyok a hülye. Pont ugyan úgy nem fogtad fel mint amikor én magyaráztam el ugyan ezt 😆
Mintha Blődinek próbálnám az oltás működési mechanizmusát elmagyarázni 🤣
Viszont 35 re csak szintetikus uzemanyag hozhato forgalomba.
Szóval nem mondták neki, hogy otthon nem rakhatja össze 😅
Szóval annyi a kínai dákó állami támogatásnak mostantól(óranézegetős)
A hülye állatja leírja, hogy egyenlőnek kell lenni a versenyfeltételeknek 😅
Azt már nem írja, hogy európa az elmúlt 2 évben mindent megtett azért, hogy ne legyen versenyképes a világon 😂
Most akkor azt várja el európa kínától, hogy az is méreg drága energiából és alapanyagból állítson elő méregdrága végterméket(kérdőjeles)
Ez kész 🤣
https://uzletem.hu/europai-uni...