Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áhh,beszéltem vele,tibetbe mennek papi szentelésre.
A legegyszerűbbet csak azért nem veszed észre mer minden katasztrófát védő kekeckedik? 🤣
Egy kis motoros vezetéstechnika. Csávó ugyan arra a következtetésre jutott mint én. Jó az ABS, de lehet értelmesebben is fékezni, egy kis gyakorlással.

http://youtu.be/sDbWZiaUeDY?si=mBDASyMzahj_iAH7
Te aztán tudod az egyensúlyozásából 🤣
És ha a srác most költözik a kislányhoz? 🤣
Hagyjad már!
Millió ok van, hogy kell a doboz.
De lehet csak arcoskodott.
Soha nem fog kiderülni. 🤣
Minimum egy honap,pont ugy nezett ki a csajszi bizonytalan billegese.
De azt se tudod, hogy hova, hány napra utaztak.
De lehet, hogy rájuk volt irva 🤣
Rögtön vizionálsz.
Látod, villanyszerelés az fontos. 🤣
Ahhoz semminek.
Akkor vegye le.....
Vasarnap 10:40-kor,egy kis GS+nagy GS pasi-no vezezovel.
Persze,epp mentek villanyt szerelni.Kell a koffer.
Mittomen,ketteslétra?
Ezt is a barátod mondta?
Kértelek már többször, ne higgy el neki mindent! 😅
Én csak akkor viszem, ha szükséges.....
És nem drága......
Amúgy minden stimmel..... 🤣
Ezek csak azért viszik a dobozt, mert jól néz ki 😄 na meg qrvadrága is, szóval hadd lássa mindenki, hogy van 🤣
Akkor lesz csak igazán,mikor majd tüzelnek mindennel az emberek.
Nyugdíjas leszek, és motorozok 🤣
Azt tudtátok, hogy Magyarországon volt a világon a legnagyobb infláció? Persze még a milpengő idején... sztem most arra gyúrnak, hogy újra a csúcson legyünk 😅
Ha senki nem csinál semmit tűz sem lesz 😅
De tüzetoltani akkor is fogok......
Lehet, hogy számára, munkájához nélkülözhetetlen dolgok. Nem tudhatjuk.
Ha nincs rá szükség, én is le szoktam venni. De ahol a kormány elfér, ott a dobozok is.
Mi volt a dobozban?
Én meg azt hogy leggyakrabban a GS,de a többi túrabálna tulaj is ha kell ha nem 3 dobozzal kavirnyál mindig.Legutóbb vasárnap benn a blaha térnél szopatta magát a manó,mert a kis GS-el egyensulyozó csaját kísérte.
A csajnál egy doboz se vót,lehetett volna kocsik közt menni,de nem,mer a járgány túl széles így ültek a busz mögött,én meg elfértem.
Minek egy ilyen napi tekeréshez topcase-en kívül a két oldalas is?
neked valószínűleg ennivalóra sem jutna pénzed festegetni tuti nem kellene eljárnod reméljük ilyen soha nem fog beütni(kezeit széttáró)
és te mit fox csinálni?
ha 5000 ft lesz a benya kb. összeomlik minden. Senki nem fogja úgy tudni növelni a bevételeit mert ha 5000 forint lesz a benya a kenyér is 3000 ft lesz a kiszállítás miatt. Bevételt növelni azért nem fog tudni senki mert semmire nem lesz kereslet az árak miatt.(kezeit széttáró)
Ezt is leírtam már mindent annyiért kell tudni adni amennyit még az emberek hajlandóak megfizetni. Erre írtam példának, hogy én az 1000 ft-os hekket nem veszem meg még ha szeretem is a hekket. Van az a pénz amiért már nem kell(kezeit széttáró) De így voltam a céges fűtésnél is köbméterenként bruttó 1450 ft-os árral. az éves 6-7 száz ezer forintos fűtésünk került volna 4-5 millióba. Idéntől már csak 500 forint a köbméter céges gáz de nekem 2 millió forintért sem kell a gázuk kenjék a hajukra(kezeit széttáró)
de a blődi sem fog festegetni mert nem lesz mit még ha ez engem nem is vigasztal 😅
na elmondtam már(kezeit széttáró) ha 30 ezer lesz az állatkert nem lesz állatkert mert nem fog járni senki állatkertbe, ha 5000 lesz a szintetikus benya autkázás sem lesz szarrágóság ide vagy oda. Majd kíváncsi leszek a 3 gyerekedet hová fogod hordani ilyen árak mellett ha ilyen árak lesznek szerintem mindenki örülni fog,hogy lyuk lesz a seggén 😅