ki kell tenni az ágyra amit szeretne vinni aztán felülbírálod
2/3része marad máris egy kis táska is elég
napi egy gatya-póló-zokni heti egy nadrág aztán jónapot
ha nem tetszik otthon is lehet maradni 😂
amit a lehet és a hátha után mondanak az mind felesleges.....
Miért rángatná?
Okosan pakolva mi gurul egyik oldalról a másikra, hogy rángassa?
Ne higgy el mindenkinek mindent! 😉
És az természetes, hogy ha egyedül motoroznék, én se vettem volna ekkorát.
Ritkán van időnk motorozni, viszont ha ráülünk, akkor hosszabb túrákat teszünk. Arra meg ideális.
Sztem qrva ronda, hogy egy nagy gömb ott követ egy méterre, fejmagasságban 😃 meg az összes ismerős, akinek így fent van, panaszkodik, hogy kanyargósban rángatja a motort, ha van benne nehéz cucc. Nekem sosem volt ilyenem - én más kárán tanultam 😅
Persze tudom, 2 emberrel kell a hely, én egyedül megyek, minimál cuccal. Ha mégis sok a cucc, akkor két GIVI oldaltáska, max.
Az oldal doboz az még oké???
Zavaróbb nagy tempónál, mint a hátsó. De ha egy hétre, két főre pakolunk, akkor kell. Viszont akkor nem megyünk 160-170 fölé. Ezért ideális 👌
Nem akar motorozni.
2/3része marad máris egy kis táska is elég
napi egy gatya-póló-zokni heti egy nadrág aztán jónapot
ha nem tetszik otthon is lehet maradni 😂
amit a lehet és a hátha után mondanak az mind felesleges.....
Ritkán túrázol, akkor is egyedül, kevés cuccal...Arra felesleges lenne, valóban.
Felismerted a kizáró okokat. 👍️
Okosan pakolva mi gurul egyik oldalról a másikra, hogy rángassa?
Ne higgy el mindenkinek mindent! 😉
És az természetes, hogy ha egyedül motoroznék, én se vettem volna ekkorát.
Ritkán van időnk motorozni, viszont ha ráülünk, akkor hosszabb túrákat teszünk. Arra meg ideális.
Persze tudom, 2 emberrel kell a hely, én egyedül megyek, minimál cuccal. Ha mégis sok a cucc, akkor két GIVI oldaltáska, max.
Zavaróbb nagy tempónál, mint a hátsó. De ha egy hétre, két főre pakolunk, akkor kell. Viszont akkor nem megyünk 160-170 fölé. Ezért ideális 👌