ilyeneket hulladék vasanyagból meg a heggesztővel mindig megoldok(fetrengős)
Rengeteg egyszer használatos célszerszámot csináltam már utoljára épen tegnap 😅
Csiki-csukis kanyarokban ez igaz amit írsz. Viszont egy normál szerpentin nem okoz gondot. Főleg úgy ,hogy ha fel vagyunk dobozolva,több napra, nem is őrületes döntögetés a fő cél.
Tényleg nem jáccottá ilyennel gyerekként? 😁 A motornál pl. lefelé dönti... haver 300+ kilós Kawájáról levéve a dobozt, sokkal könnyebb terelgetni a kanyargósban - ki van próbálva. Amikor meg az összes 2 literes PET-et meg kaját oda pakoltuk be, alig lehetett vele kanyarogni.
Hogy is kezdjem.. szóval... ez egy "kelj fel, Jancsi" csak épp pingvin. Jó stabilan megáll függőlegesen. Na most akkor próbáld a fején megállítani! 😁 - szóval mint a motor, egy magasan lévő, jól megrakott dobozzal.
Inkább a menetszél rángatja, nekem szinte minden motoromon volt doboz és adott helyzetben nagyobb sebességnél utas nélkül rángatni kezdte a motort, a mostani robogómat is rángatja 130 nörnyékén ha fent van a doboz, anélkül semmi sincs.
Nem centikről beszélünk, de a kis mozgás éppen elég a kellemetlenséghez. Nem vagyok ezzel egyedül, ismeretségi körömben más is így van ezzel.
Ez egy jó trafi figyelmeztető, nem enged száguldozni.
Rengeteg egyszer használatos célszerszámot csináltam már utoljára épen tegnap 😅