Nem egészen, de...!
Ez a kényszeres, már-már majdnem öntömjénezésbe hajló, kényszeres szöveg olyan, mint amikor a sok hülye kimatricázza az autójára, hogy ebben ül a Zalán meg Kitty.
Sohasem értettem, hogy ezek miből gondolják, hogy más számára lényegtelen információ valakit is érdekel, és ebből- és ezt továbbgondolva miből fakad a kényszeres, semmitmondó információk közlése (idegeneknek)?
De hát te egy akta tologató vagy.Arról nem beszélve hogy megoszt a munkájáról egy negatív dolgot és egyből jönnek az ilyen pöcs hsz-ok hogy nem kötelező ott dolgozni......stb.Nem hát,és?Ha ott dolgozik ha nem attól azok még valós és létező dolgok.
na ja megtaláltam a dudor 11 perces vidijét. Szóval az van, hogy ha most sem érnek el semmit van 10 ezer aláírás beperlik az önkormányzatot(kezeit széttáró)
Nem, az lett a vége, hogy a felső tábla lekerül, tehát a kilátó felől le lehet jönni a Panoráma úton 40-es sebességkorlátozás mellett. A másik irányból továbbra is behajtani tilos - motorral.
Mindenki tudna siralmas dolgokat a munkájáról mesélni.
Erre írtam, hogy nem kötelező, mindenki azt választotta, amit. Engem pl. nem nagyon olvasott senki a munkámról panaszkodni. Ha lenne amiért, már nem dolgoznék ott.
Milyen kemény lehet a 80 éves Rozi néninek elmondani telefonon hogy,semmi gond Rozika,feküdjön le és pihenjen.Mondjuk ezt is az asszisztens mondja,szóval milyen kemény lehet ezt a házidokinak végighallgatni,fárasztó lehet.
Inkább kiemelte önnön fontosságát olyan helyzetekben, amit más nem csinálna meg, mert az olyan szar.
Az lett volna még a hab, ha megemlítette volna, hogy ezért ráadásul még nincs is megbecsülve.
30ezres város és nincs tűz,ezt a kamut.Arról nem is beszélve hogy egy 30ezres város tűzoltóságához tartozik még elég sok másik település.Szóval 100% hogy hülyeséget beszélsz.
Ez a kényszeres, már-már majdnem öntömjénezésbe hajló, kényszeres szöveg olyan, mint amikor a sok hülye kimatricázza az autójára, hogy ebben ül a Zalán meg Kitty.
Sohasem értettem, hogy ezek miből gondolják, hogy más számára lényegtelen információ valakit is érdekel, és ebből- és ezt továbbgondolva miből fakad a kényszeres, semmitmondó információk közlése (idegeneknek)?
Már ha erre gondolsz.
https://d2bywgumb0o70j.cloudfr...
Az motor(kezeit széttáró)
Titokzatos vagy mint egy szerelmes bakfis(fetrengős)
Nekem mondjuk a tippem a fogdaőr 😅
Erre írtam, hogy nem kötelező, mindenki azt választotta, amit. Engem pl. nem nagyon olvasott senki a munkámról panaszkodni. Ha lenne amiért, már nem dolgoznék ott.
Most akkor nem úgy volt, hogy feladta a harcot a visegrádi önkori és bevonták a táblákat?
Az lett volna még a hab, ha megemlítette volna, hogy ezért ráadásul még nincs is megbecsülve.